Woensdag
11-09-2019 10:30
Reacties: Duinen, strand en bos
provincie Noord-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Santpoort-Noord (rondwandeling)  afstand 22-23  aantal deelnemers op dit moment 9
 
Reactie Pieter J. (organisator / kaartlezer)  (11-09-2019)
Hoi Wandelaars,
Mijn bijnaam Mr Sunshine kan ik nu definitief vervangen door Mr Rainmaker! Het was een gezellig, maar nat dagje. Gelukkig kwamen er weer allemaal echte bikkels (11) aan de start. Van het begin tot het einde werd er vrolijk gekletst. Het was fijn dat we door de regen geen last hadden van rul zand! Als je er oog voor hebt, dan laat de natuur altijd iets leuk zien. Vandaag waren er heel veel wijngaardslakken te zien. In Frankrijk staan ze op het menu. Ook de parnassia liet zich royaal zien. Tot slot konden we het eerste groepje paddenstoelen ook bewonderen. Al met al een geslaagde dag met een leuke groep. Het drankje na afloop smaakte erg lekker (bedankt Richard+Petra).
Voor de statistiek: 18,4km gelopen met een bewogen gemiddelde van 5,4km/u.
Tot wandels,
Pieter Jongkind
Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.

 
Reacties deelnemers
Wilma van D. (13-09-2019)
Hoi Pieter en mee wandelaars, Het was weer genieten en een uitdaging die door de aanpassingen prima te doen was. Gabi was gisteren met zwangerschapsvergiftiging opgenomen en vanmiddag bevallen van een gezonde dochter, ze heet Jildau. Gabi heeft nog veel pijn, als alles verder goed gaat mogen zij maandag naar huis. Graag tot de volgende keer, Wilma 
Hans A. (13-09-2019)
Ondanks het (voor mij alweer) slechte weer, toch een mooie wandeling met op het strand gelukkig de harde wind in de rug. Bedankt Pieter voor de organisatie en ook de medewandelaars bedankt voor de gezelligheid.  
Geeske B. (12-09-2019)
Zoveel regen en dan toch een zonnig gehumeurde groep... dat is beslist een compliment voor de kaartlezer! Fijn dat je de route hebt veranderd, zodat we met rugwind langs de zee konden lopen. Ah, wat rook ze lekker! Hartelijke groet, en tot ziens bij een volgende wandeling.  
Jan K. (11-09-2019)
Hoi Pieter, Of nou de zon schijnt of het regent, het blijven mooie wandelingen. En als je eenmaal aan het bier of de wijn zit na afloop ben je de regen al weer vergeten. Iedereen bedankt voor de gezelligheid en tot een volgende keer. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen