Vrijdag
13-09-2019 11:00
Reacties: Collse Zeggen route
provincie Noord-Brabant  vertrekpunt eindpunt Geldrop (rondwandeling)  afstand 12 km  aantal deelnemers op dit moment 9
 
Reactie renĂ©e s. (organisator / kaartlezer)  (13-09-2019)
Om 8 uur was het droog om 9 uur regende het heel hard, buienradar bekeken, het zou droog worden! Inderdaad het klopte. Onderweg nog een paar druppels gehad en daarna klaarde het op en scheen de zon en werd het zelfs 22graden,we hebben heerlijk gewandeld,Fer was weer vervooruit,maar pas na de lunchpauze.Het pad langs de kleine Dommel was nu goed te lopen, we kwamen zelfs een politieagent op een scooter tegen die een zorgmijder in de gaten hield, toch aardig van onze politie.
 
Reacties deelnemers
Karin van V. (14-09-2019)
Dag Renee en medewandelaars, Het was een heerlijke en gezellige wandeldag, ruim voorzien van horeca en met een aangenaam tempo. Leuk dat we de watermolen bij Nuenen ook hebben gezien. Bedankt voor het organiseren. 
Marie-Helene R. (14-09-2019)
Een hele mooie wandeling. Opnieuw langs een stukje Dommel. De kleine Dommel deze keer. Verwachtingsvol op pad naar het stuk waar het wel eens zeer nat en drassig zou kunnen zijn maar dat viel reuze mee. Na afloop nog een drankje in de kasteeltuin van Geldrop. Het was weer een gezellige dag. Dankje! 
Cecile van Z. (13-09-2019)
Het was een heerlijke wandeling, met onverwacht zonnig weer! 
Riet J. (13-09-2019)
Dag Renee en Dick,Het was een mooie wandeling, ik heb erg genoten. Heerlijk dat ik de wandelsite ontdekt heb. Dank voor de organisatie, Riet 
francis s. (13-09-2019)
Hallo Renee en medewandelaars. het was een mooie wandeling, voor mij een totaal onbekend gebied. Schilderachtig. Bedankt allen voor de gwezelligheid en tot een volgende keer 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen