Zaterdag
07-09-2019 11:40
Reacties: Naar de Achelse Kluis
provincie Noord-Brabant  vertrekpunt eindpunt Leende (rondwandeling)  afstand 18  aantal deelnemers op dit moment 7
 
Reactie Wim S. (organisator / kaartlezer)  (07-09-2019)
Het was een groot plezier om in prettig gezelschap over de Groote Heide en door het Leender Bos te lopen. En de heide was op veel plaatsen nog mooi in bloei. Allemaal bedankt voor jullie positieve bijdrage aan het welslagen van deze dag. Graag tot een volgende wandeling. P.s. Alejandro en Tiny, bedankt voor de lift.
 
Reacties deelnemers
Petra R. (08-09-2019)
Wim en medewandelaars bedankt voor weer een mooie tocht en dag in ons mooie Brabant. En ook nog eens met prima wandelweer. Wie had nu verwacht dat we vandaag nog zouden kunnen genieten van het mooie vernieuwde terras bij het Achelse kluis...en dat buitje op het einde is het vermelden eigenlijk helemaal niet waard 😀 Groetjes en tot een volgende keer, Petra.  
Leon V. (07-09-2019)
Wees gegroet allen. Ja, dit soort zinnen ga je gebruiken als je een dag met Wim naar de Achelse kluis bent geweest. Mooie dag, en zonder regen. Wim en wandelaars bedankt, tot ziens. 
Sander van der m. (07-09-2019)
Wim en medewandelaars bedankt voor deze mooie dag door de bossen en heidevelden van de Leenderheide, genoten van deze dag, graag tot een volgende keer. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen