Zondag
08-09-2019 10:30
Reacties: Langs Papenberg, kwal en radartoren
provincie Noord-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Castricum (rondwandeling)  afstand 22-23 km  aantal deelnemers op dit moment 7
 
Reactie Pieter J. (organisator / kaartlezer)  (08-09-2019)
Hoi Wandelaars,
We begonnen de dag in mijn auto terwijl er een flinke regenbui op het dak viel. Na een paar minuten was dat over en het grootste gedeelte van de dag liepen we in een heerlijk zonnetje. Een gezellig groepje (5) met een gelijk wandeltempo. Veel en gezellig gebabbel. Een heerlijke lange wandeling door bos, duinen en langs het strand. Na 16 kilometer bij strandpaviljoen Zoomers lekker wat gedronken en prima appeltaart gegeten. Na nog eens 6 kilometer eindigden we bij het Hof van Kijk Uit voor een gezellige afsluiting met een drankje en een bitterbal (bedankt Berta + Erna). Een heerlijke dag!
Voor de statistiek: 22,4km met een bewogen gemiddelde van 5,5km/u.
Tot wandels,
Pieter Jongkind
Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.

 
Reacties deelnemers
Erna H. (08-09-2019)
Zo zie je maar, de weersvoorspellingen kloppen niet altijd! Wat een zonnige dag ....van regenpak naar t shirt, jammer dat ik de korte broek niet bij me had!! Pieter bedankt en ook medewandelaars voor deze gezellige en mooie dag. Groet, Erna. 
Ingrid S. (08-09-2019)
Pieter had het goed geregeld: na een druilerig begin van de wandeling, in het bos, trok de bewolking weg en liepen we in de stralende zon door de duinen en over het strand. Aan het eind wachtte een wijntje op het terras van de Hof van Kijk-uit. Erna bedankt voor de bitterballen, Pieter voor de organisatie, allen voor de gezellige dag! 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen