Woensdag
11-09-2019 10:30
Reacties: Van Voorschoten door de duinen naar Katwijk aan Zee
provincie Zuid-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Voorschoten - Katwijk aan Zee  afstand 20  aantal deelnemers op dit moment 11
 
Reactie Dick Z. (organisator / kaartlezer)  (11-09-2019)
Het was een dag met miezerige regen, echter geen plensbuien. In Wassenaar een horecastop gemaakt bij Broodje bij de molen. Lekkere koffie en gebak daar. De wandeling ging verder door het duingebied Berkheide met steile klimmetjes en mooie uitzichten. 5 km voor het einde besloot een groep van 4 personen om af te haken vanwege de regen. Ik heb dit ervaren als "niet erg leuk". Bovendien regende het niet erg hard. Met een groep van 4 personen daarna nog een rondwandeling gemaakt door het Panbos. Leuk om de tankwal daar te bekijken. In Katwijk nog gezellig iets gedronken alvorens de bus te nemen naar Leiden
 
Reacties deelnemers
Sander van der m. (12-09-2019)
Dick bedankt voor deze mooie gevarieerde wandeling door de duinen richting Katwijk, de steile klimpartijen en als toetje het panbos met de Atlantikwall, medewandelaars bedankt voor de gezelligheid. Tot een volgende keer. 
Marjan G. (11-09-2019)
Heerlijke limoncellotaart bij Broodje bij de molen na een snel gelopen eerste etappe, vanmorgen. Mijn paraplu en capuchon zorgden ervoor dat de mooie route en de uitzichten wat aan mijn blik werden onttrokken. Nat en koud kwam ik na een bus- en treinreis thuis. Ondanks alle regen heb ik lekker gewandeld. Dick, bedankt voor je organisatie en tot een volgende keer.  
tineke s. (11-09-2019)
Bedankt Dick voor het organiseren vandaag. Heb lang getwijfeld of ik wel zou gaan lopen vanwege de regen maar nu ik weer lekker thuis zit toch blij dat ik gegaan ben. Een wat rommelig afscheid ,een heerlijk taartje in Wassenaar ,pittige klimmetjes mooie route en aangenaam gezelschap . 
MariĆ«tte M. (11-09-2019)
De weersomstandigheden waren niet geweldig maar de omgeving van Berkheide en de Pan van Persijn waren dat wel! Interessant ook om de tankwal gezien te hebben. Bedankt Dick voor de organisatie van deze wandeling.  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen