Zaterdag
07-09-2019 11:00
Reacties: Koningslaan, Posbank en Middachten
provincie Gelderland  vertrekpunt eindpunt NS Dieren (rondwandeling)  afstand 19  aantal deelnemers op dit moment 9
 
Reactie Paul H. (organisator / kaartlezer)  (09-09-2019)
Ondanks de regenachtige voorspelling hebben we op een paar spetters na een droge wandeling gehad.
Vanaf het station liepen we via de bebouwing het bos in via de lange Koningslaan, daarna een klimmetje naar de Prins Willemsberg, daarna via landgoed hof te dieren liepen we naar de Carolinehoeve waar we de horecastop hebben gehouden, daarna weer over beukenlanen en bospaden kwamen we aan op de top van Posbank waar we bij het uitzichtspunt even hebben gezeten, de heide was inmiddels uitgebloeid, daarna een stukje over de heide gelopen, daarna een stukje richting de Rouwenberg, daarna een stuk akkerland voordat we weer het bos ingingen, daarna liepen we naar kasteel Middachten waar we langs liepen en langs de slotgracht, daarna liepen we Ellecom in en kwamen we langs landgoed Avegoor, het oude kerkje en langs de dorpsrand met zicht op de Ijsselvallei, daarna het bos weer in richting de Carolineberg, een ronde bank en 14 paden, daar hebben we een van de 14 paden namen en liepen we richting het station van Dieren. Vlak voor het station hebben we bij horeca Het Schilderij nog wat gedronken.
 
Reacties deelnemers
Margret K. (09-09-2019)
Een mooie verrassende wandeling Paul! Ik vond de afwisseling tussen het bos en heide enerzijds en vervolgens het gebied rondom kasteel Middachten en Ellecom erg leuk. Het weer zat ook mee, en het afsluitende drankje was zeer aangenaam! Bedankt Paul!  
Nora K. (09-09-2019)
Het was een heerlijke dag. Afwisselende route met opgeteld een verrassend aantal hoogte meters die we bedongen. Goed weer en leuk gezelschap plus horeca stops maakten het nog leuker! Paul bedankt voor de organisatie 
Karin van V. (09-09-2019)
Hallo Paul en medewandelaars, Het was weer een mooie en best verrassende wandelroute. Ik heb genoten van de natuur en jullie gezelschap. Leuk om ook een onbekend stukje tussen De Steeg en Dieren te ontdekken. Tot een volgende keer. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen