Woensdag
18-09-2019 11:15
Reacties: Wandelen door mooi Oegstgeest
provincie Zuid-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Leiden CS (rondwandeling)  afstand 14  aantal deelnemers op dit moment 7
 
Reactie Conny K. (organisator / kaartlezer)  (18-09-2019)
Knalblauwe lucht, een heerlijke temperatuur, zulk prachtig weer dat de wandeldag sowieso al niet meer stuk kon. Vanaf de achterzijde van het station liepen we al snel in een groene omgeving, en slingerden we kris kras langs fraaie oude villa s zoals "De Zonnepit" naar het dorpshuis van Oegstgeest. De vrijwilliger van dienst zette even grote ogen op bij zo n invasie, maar vond het duidelijk gezellig dat wij een lekker en betaalbaar bakkie koffie kwamen drinken.
Bij Warmond was het even puzzelen: Waar konden we de spoorweg oversteken, die mogelijkheid werd aangegeven op de GPS? Na wat pogingen bleek er een klein lusje nodig, wat eerst over particulier terrein leek te gaan maar toch de juiste route was. Verrassend om, in een omgeving waar we al zo lang wonen, nog nieuwe stukken te ontdekken! Een graspad, een oude molen, fraaie nieuwbouw, en dan doemt het Leidse Hout alweer op waar we heerlijk op het terras bij dat leuke rietgedekte tentje hebben nagenoten.
Wandelaars, gezellig dat jullie erbij waren, ik vond het een geslaagde dag!
 
Reacties deelnemers
Conny S. (19-09-2019)
Ja Conny je hebt alles al geschreven. Een super lekkere dag en gezellige medewandelaars. Bedankt voor de organisatie en tot de volgende wandeling. Groetjes Conny 
Roos P. (18-09-2019)
Ja, wat kan ik nog toevoegen aan de vorige reacties? Niks eigenlijk. Een prachtige dag met deze mooie wandeling met gezellige mensen. Conny, bedankt! 
jannie k. (18-09-2019)
Erg genoten vandaag, prachtig weer en een mooie wandeling met fijne, gezellige mensen. Dankje wel Conny, wat hebben wij het toch goed.Groetjes en graag tot ziens. 
Lies ter H. (18-09-2019)
Toch nog 10 km op de teller, ondanks eerder afhaken. Hret was een verrassende wandeling, vooral het deel door de Veerpolder. Dankjewel Conny, tot ziens allemaal! 
Ada S. (18-09-2019)
Zeker een geslaagde wandeldag! De gezelligheid, de bijzondere eerste horeca, de zo leuk zo langzamerhand vertrouwde slot horeca, de mooie route, de rustige sfeer in Oegstgeest zelf en zeker niet te vergeten de Polders van Poelgeest. Bedankt Conny en alle andere voor aangenaam gezelschap. 
Tiny K. (18-09-2019)
Het was inderdaad verrassend mooi Oegstgeest. Wat een leuke wandeling. Dank je wel Conny voor de organisatie van deze mooie wandeling. Ik had een leuke dag. Allen bedankt voor de gezelligheid en graag tot een volgende keer. Groet Tiny  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen