Dinsdag
10-09-2019 10:30
Reacties: EXTRA Rondje Gouda
provincie Zuid-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Gouda (rondwandeling)  afstand 17  aantal deelnemers op dit moment 4
 
Reactie Johan K. (organisator / kaartlezer)  (10-09-2019)
Wat een leuke kleine wandelgroep vandaag. Meteen vanaf het begin leuke en soms ontroerende gesprekken over het echte leven. Echt fijne gesprekken en ook veel humor. Humor uit Assen, Lelystad, Maarssen, Zoetermeer en Gouda. Ondertussen even kijken naar de mooie boerderijen langs de route en de best mooie natuur. Na de pauze toch nog even door de Reeuwijkse plassen, genieten van de uitkijken over het water. In de stad nog lekker gezeten bij het Hofje Jongkind en nog even door de stad gestruind. We mochten zelfs nog even een kwartiertje gratis de St. Jan in. De bekende Gouds glazen bewonderend gingen de gesprekken over geloof, liefde en het leven. Bedankt lieve mensen voor de heerlijke dag !
 
Reacties deelnemers
Sylvia T. (11-09-2019)
Gillen meiden mee met stripper Johan. En dat voor 1 euro. Wil nog een keer. 
Adri S. (11-09-2019)
Hoi Johan. Bedankt! Deze wandeling was wel extra bijzonder. Met zo’n klein intiem groepje is er al snel een speciaal sfeertje, zeker als je op bijzondere plekken komt. De kerk met zijn aparte geur, overweldigende akoestiek en de prachtige kleuren van het glas in lood. Het bankje van Hugo. Daar wordt je even stil van. Het hofje van Jongkind. Elkaar je favoriete muziek laten horen. Een kippenvel momentje! Leuk om na 42 jaar (militaire dienst) weer in Gouda te zijn. Ik hoop er snel weer terug te komen. 
Tiny K. (11-09-2019)
Al heel vaak gewandeld in en rondom Gouda maar nu toch weer heel leuke stukjes ontdekt mn het stuk langs de a12. Dank je wel Johan voor de organisatie en graag tot een volgende keer. Groet tiny  
Ria A. (10-09-2019)
Hallo Johan. ...het is aan ons je te bedanken. Want je had een prachtige wandeling bedacht. Er was zoveel te zien. ..de leuke struinpaadjes, de plassen en grote picknicktafel. Heerlijke stop de rijke mooie huizen langs het water, oud kerkje, sluipwijk, het bankje met Hugo als nagedachtenis, nog meer plassen en dan Gouda met de langste kerk...het poppenspel van het monumentale. ..ja wat? ...gezellige muzieksmaken en soorten gehoord. Graag tot volgende keer! !  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen