Zaterdag
05-10-2019 09:00
Reacties: Peelwandeling
provincie Limburg  vertrekpunt eindpunt Griendtsveen (rondwandeling)  afstand 22  aantal deelnemers op dit moment 9
 
Reactie Toon van V. (organisator / kaartlezer)  (07-10-2019)
Het was fijn om zoveel positieve reacties te horen van de groep, bedankt.
 
Reacties deelnemers
Anneke N. (08-10-2019)
vrouwshoge grassen en varens, verende ondergrond. Mooie uitzichten. Het was een echte struinwandeling. Heerlijk gelopen. Toon bedankt voor het organiseren en uiteraard voor de bijzonder gastvrije ontvangst in jullie paradijsje! 
Netty van C. (07-10-2019)
Ik sluit me aan bij de vorige schrijvers. Voor mij was het zeker een 4,5 ster wandeling. Bedankt Toon voor de organisatie en je verrassende gastvrijheid. Iedereen bedankt voor de gezelligheid. Graag tot een andere keer! 
Roos T. (07-10-2019)
Heerlijke wandeling gehad en met name het struinen door ongerepte natuur heerlijk. Dank je Toon, ik ga een volgende keer weer graag met je mee.....Roos 
Annemie G. (07-10-2019)
Hier sluit ik mij helemaal bij aan Marieke. De gastvrijheid (heerlijk soepje, het enthousiasme van Toon over de Peel, het heerlijke struinen). Het was voor mij, maar zeker gezien de reacties bij het afscheid bij de Morgenstond van de andere deelnemers, een TOP dag.  
Marike B. (07-10-2019)
Een heerlijke dag. Genoten van het struinen door het peelgebied. Toon heeft ons een mooie en leerzame tocht door dit uitgestrekte gebied bezorgd. Tijdens de lunchpauze bij zijn huis werden we verrast met een lekkere kop pompoensoep en koffie of thee. Onderweg nog een ontmoeting met een paar ornithologen, die enthousiast vertelden over de soorten vogels die ze waargenomen hadden. Medewandelaars en natuurlijk Toon bedankt voor de gezellige dag 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen