Woensdag
09-10-2019 10:10
Reacties: Een natuurbeleving tussen Schoonloo en Elp
provincie Drenthe  vertrekpunt eindpunt Schoonloo (rondwandeling)  afstand 19  aantal deelnemers op dit moment 11
 
Reactie Ton van het H. (organisator / kaartlezer)  (09-10-2019)
Hallo allemaal! Na een bakje koffie bij Hegeman heb ik heerlijk gewandeld met een gezellige groep, en dat met redelijk goed weer, (op een bui na) kon voor mij de dag niet meer stuk. Ik vind de natuur bij Schoonloo en Elp rustig en bijzonder mooi. We moesten wel een stuk struinen over omgevallen bomen enz, maar dat maakte de wandeling een beetje avontuurlijk. Het wolven spoor was bijzonder om te volgen. Nog bijzonderder was dat we de boswachter tegen kwamen die het spoor met zijn hond ooit had vastgelegd. We hadden in de Koekoekshof zelfs zijn foto nog bekeken. Hij vertelde dat hij achter het Tweelingenven nog een spoor had vastgelegd, en die hebben we dan natuurlijk ook gevolgd. Hoe kan zo,n groot stuk natuur, toch klein zijn! De afsluiting in Hegeman vond ik heel gezellig! Ik ben benieuwd of jullie het ook een leuke en gezellige wandeling vonden! Allemaal een hartelijke groet en misschien tot ziens op een volgende wandeling. Ton.
 
Reacties deelnemers
Coby S. (10-10-2019)
Het was prachtig Ton, en wat hadden we geluk met het weer! Ik heb deze route in het voorjaar ook met jou gelopen, maar nu was het met al die schitterende paddestoelen nog mooier! 
Freek vd M. (10-10-2019)
Het was weer zoals gewoonlijk met een hele mooie wandeling. En wat tref je het altijd met het weer. Heel Nederland regen,en wij op het randje niet,alleen het laatste uurtje. Iedereen bedankt voor de gezelligheid,en tot volgende keer Groet. 
inge B. (09-10-2019)
t was een prachtige struunwandeling…..en ohhh wat een mooie paddestoelen hebben we gezien. dank ton voor het organiseren en dank medewandelaars voor de gezelligheid! groetjes inge.... 
Anja G. (09-10-2019)
Hallo allen, Prachtige wandeling en een heel mooi gebied. En heel veel paddestoelen gezien. Mooi!! Medewandelaars bedankt voor de gezelligheid. 
https://photos.app.goo.gl/CSEz2BVb6ypbGNVc7..

Hanneke . (09-10-2019)
Zoals altijd weer een prachtige wandeling Ton! Dank je wel daarvoor. Dat we de boswachter, waar we het net over gehad hadden en die ik kende van de camping De Dennen waar mijn dochter en ik een aantal jaar kwamen, later tegenkwamen was wel heel toevallig zeg. Alle medewandelaar heel erg bedankt voor de gezelligheid. Hartelijke groet, Hanneke 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen