Donderdag
17-10-2019 10:00
Reacties: Langs Mammoeten en het Versteende leven
provincie Drenthe  vertrekpunt eindpunt Borger (rondwandeling)  afstand 19  aantal deelnemers op dit moment 9
 
Reactie Ton van het H. (organisator / kaartlezer)  (17-10-2019)
Hallo allemaal! Na een bakje koffie bij Weme zijn we gestart met de wandeling in en om Borger. Vandaag heb ik heerlijk gewandeld met een gezellige groep, en dat met heerlijk zonnig weer. We hebben geen klein wild gespot, maar wel groot wild, o.a. een paar Mammoeten. Het weer was dermate goed, dat we zelfs buiten ons broodje konden eten. Onze pauze in Drouwen beviel mij goed. Na de pauze hebben we het Versteende Leven bezocht en dat is en blijft een bijzondere locatie. Hierna zijn we via een aantal Hunnebedden en het Hunnebed centrum naar Borger terug gelopen. Hier hebben we op de Grote Brink onze wandeling afgesloten met een heerlijk drankje. Len en Jos bedankt! Ik vond het vandaag een heerlijke, gezellige en sportieve dag. Allemaal bedankt hiervoor! Ik ben benieuwd of jullie het vandaag ook zo,n leuke en gezellige wandeling vonden! Ik heb nog wat fotos geschoten en hieronder de link bijgevoegd, zodat je nog even kan terug kijken op een geslaagde dag. Allemaal een hartelijke groet en misschien tot ziens op een volgende wandeling. Ton.
Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.

 
Reacties deelnemers
Catharina V. (18-10-2019)
Hoi allen, de organisator Ton héél erg bedankt voor de mooie wandeling en de medewandelaars ook bedankt voor de gezelligheid en fijne gesprekjes. Groetjes van Catharina  
Henriette van S. (17-10-2019)
Ton, bedankt voor de mooie wandeling.We troffen het met het weer. Heerlijk! Hieronder de link naar mijn foto s. Kan zijn dat sommige er dubbel instaan. Ben er nog niet zo bekwaam mee :)  
https://myalbum.com/album/dwGEnyiMnEBf..

Joss S. (17-10-2019)
Beste Ton. Dank je wel voor jouw organiseren van vandaags wandeling in de wijde omgeving van Borger. Twas voor mij een kennismaking met deze ook mooie streek in Drenthe. Onze kaartlezer wist twee dingen "heel zeker", zou een zonnige wandeling worden en we zouden om een voor half vier terug zijn. Hoewel het regenachtig leek bij het vertrek, kwam al gauw de zon door. Het maakte de wandeling extra aantrekkelijk, wandelend door Borger, Buinen, over de Hondsrug, Drouwen met zijn bijzonder stenen-winkel het Versteende Leven en de vele hunebedden en Mammoeten. Dank je Ton (terugkeertijdstip klopte, egt well) en dank ook aan Ger, Catharina, Henriëtte, Len,Djebbar en last but not least Harry voor jullie prettige gezelschap. Bossche groet, Joss. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen