Zondag
06-10-2019 10:00
Reacties: Oldenaller & Blarinckhorst
provincie Gelderland  vertrekpunt eindpunt Putten (rondwandeling)  afstand 24  aantal deelnemers op dit moment 12
 
Reactie Hein A. (organisator / kaartlezer)  (06-10-2019)
Zondag 6 oktober 10.30u: De wandeling gaat van start.

Maandag 7oktober 19.50u: Dank voor jullie deelname en ook voor de mooie commentaren en pachtige fotos!
 
Reacties deelnemers
Ingrid van S. (08-10-2019)
Een wat late reactie en ik kan me alleen maar achter mijn voorgangers scharen. Je hebt er een fan bij, Hein. En wat heb je weer een schitterende fotoreportage gemaakt, Akke. Ik kijk terug op een prachtige wandeldag en de regen ben ik eigenlijk alweer vergeten. Hartelijk bedankt allemaal en graag tot een volgende keer. 
Theo L. (07-10-2019)
Het was weer avontuurlijk wandelen met Hein. Deze keer geen hinderlijk prikkeldraad. Wel hink-stap-sprongpollen in de Appelse hei. Ook kwamen enkele diepe greppels op ons pad. In de miezerregen hadden we ook nog oog voor enkele late zomerbloeiers en groeiers waaronder Tormentil, Kleine zonnedauw, Klokjesgentiaan en Moeraswolfsklauw. Na de wandeling hebben we ons in het golfclubgebouw nog aangenaam bezig gehouden met een partijtje (ja,inderdaad Ottelien) golf-zwammen.
Er was volop waardering voor de appeltaartpunten die op tafel kwamen. Enkel de cijfers 9 waren te horen. En niet het minste: de waardering voor de bijzondere route van Hein was opvallend en welgemeend. Het moet nog maar eens gezegd: wat weet Hein telkens weer met creatief plak- en knipwerk prachtige routes te ontwerpen. Nee, hiervoor geen cijfer, dat beperken we tot de appeltaart.
Het was met elkaar genieten. Weliswaar een grijze, kille regendag maar met zonnig stralende humeuren. Hoi.  
Ottelien W. (07-10-2019)
Mysterieus, mystiek, nog niet mistig, wel druilerig, dromerig, vruchtbaar. Een verscheidenheid, kleurrijk, veelvormig, zompig, zeldzaam, de moeraswolfspoot en de klokjesgentiaan, zelfs zonnedauw - al zag ik t niet, al balancerend over stobben / stoelen / pollen? Welk gras maakt eigenlijk die pollen in de Gervense hei? Een overdaad aan indrukken. Gastvrijheid genoten bij de Golfers en bij het houten schaap. De dag besloten met een maaltje golf-zwammen. Mmm. Dank Hein, dank medewandelaars, t was weer fijn. Groet en graag tot ziens, Ottelien  
Katrien H. (07-10-2019)
De aardige dame van de Dutch Golf club keek me meewarig aan. 24 kilometer door de stromende regen? Die zijn gek ... maar voor de die-hards wachtte de magie van de herfst - felgekleurde paddenstoelen & zompige heidevelden, We passeerden grote boerderijen met hooistapels - die zie je niet in het Westen. De schaapskooi voelde als thuiskomen. Dank je Hein - deze dag had ik niet willen missen! 
Marjan G. (06-10-2019)
Gewapend met paraplu s en poncho s en voorzien van een zonnig humeur vertrokken we vanmorgen vanaf Dutch Golf. Voor wat we bij de afsluiting wel tot de allermooiste van alle mooie Heinwandelingen bestempelden. Verrassend, met mooie struinpaden, houtwallen, boerenland, maar ook eikenlanen en heide. Twee keer was de schaapskooi ons knusse toevluchtsoord, even de nattigheid afschudden en aandacht voor de knorrende maag. Herfstig, mooi, veel paddenstoelen en aardige mensen. Zie de fraaie sfeervolle foto s van Akke. 
Akke V. (06-10-2019)
Rozig en tevreden achter de laptop na weer een mooie en gezellige Heinwandeldag. Met alles erin wat we van zijn wandelingen kennen, en deze keer een lastig pollenpad als nieuwe ervaring. De regen viel - zoals bijna altijd - mee, al zou ik er geen bezwaar tegen hebben om weer eens een hele wandeling zonder regen te lopen. Maar de paddenstoelen profiteren! Dat is dan ook goed te zien in de foto s. Zie de link hieronder. Hein, dank voor het organiseren, leiden en de helpende handjes (ook van Theo) bij de greppels. Medewandelaars, het was een plezier met jullie samen te lopen. Groet, Akke 
https://myalbum.com/album/NpXRw7HWm8df..


Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen