Zaterdag
02-11-2019 11:00
Reacties: Rondom de Blauwe Kamer
provincie Utrecht  vertrekpunt eindpunt NS Rhenen (rondwandeling)  afstand 17 km  aantal deelnemers op dit moment 11
 
Reactie Bert D. (organisator / kaartlezer)  (02-11-2019)
We begonnen met regen en wind op de Rhenense brug. Maar al snel kon de regenkleding uit en kon het genieten beginnen. Meerdere soorten landschappen volgen elkaar op. Een horeca stop met schilderijen uit de tijd van opa en oma. Het is allemaal mogelijk in het mooie rivierenland. Iedereen ontzettend bedankt voor de gezelligheid en tot een volgende keer en een Kuilenburgse groet
 
Reacties deelnemers
Geeske B. (04-11-2019)
Dank je wel, Bert, ik zal het onthouden ;-) 
Bert D. (04-11-2019)
Vooruit dan Geeske ik zal het verklappen de ruine is de Koningstafel https://www.opdeheuvelrug.nl/locatie/2052625767/koningstafel-op-de-grebbeberg  
Geeske B. (03-11-2019)
Dit was een prachtige wandeltocht, Bert! Dat ik zo oud moest worden om over de Grebbeberg te lopen... Wageningen kreeg trouwens op 12 juni 1263 stadsrechten - maar of mijn geliefde IJsselstein ooit stadsrechten kreeg, blijkt nog steeds te worden betwist. Geen wonder dat de IJsselsteiner zo fanatiek is wat die stadsrechten betreft ;-) Wat was de functie van die toren op de Grebbeberg? Hartelijke groet, en tot een volgende wandeling! 
Ingrid van S. (02-11-2019)
De thuisblijvers hadden weer ongelijk. Het was even afzien, in de regen en met tegenwind de Rijn over, maar meteen al aan de overkant werd het droog en dat bleef het ook. De zon kwam zelfs overtuigend door en zorgde voor een fraaie herfstgloed over het rivierenland. Koffie in een nostalgisch ingericht veerhuis en daarna met de pont de rivier over. Vervolgens door het boerenland en toen het bos in en de berg op met een schitterend uitzicht over de Rijn en het omliggende land. Onderweg leuke gesprekken over van alles en nog wat. Voor mij was dit een eerste kennismaking met dit gebied en ik vond het, naar Joss,"keileuk". Dankjewel Bert, voor weer een prachtige wandeling en alle anderen voor het leuke gezelschap.Graag tot een volgende keer. 
Marga N. (02-11-2019)
Ik vond het een prachtige wandeling, ondanks het feit dat ik iets eerder moest afhaken. Bert bedankt voor de organisatie; ook alle andere deelnemers wil ik bedanken voor de gezelligheid.  
Joss S. (02-11-2019)
Beste Bert. Een heerlijke wandelingen zomaar op een zaterdagmorgen in droog weer gelopen. Tijdens de tocht de stikstofproblemathiek behandeld, met als resultaat "alle auto-voor-ruiten eruit" ideetje van de lachende kaartlezer. Bij het begin van de wandeling even het andere ( wind en regen) getrotseerd, eenmaal de brug over de Rijn achterlatend, kon het genieten beginnen. Het voelde als een cadeautje, wouw zo mooi de Grebbeberg, het landschap de Blauwe Kamer, rivier de Rijn en de vele, vele vergezichten. Bert bedankt voor jouw organiseren, wandelaars ook een dank je wel voor het prettige gezelschap. Bij de afsluitende horeca, leek het wel of we van de Rivella s waren, twas maar schijn. Bossche wandelgroet, Joss. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen