Woensdag
09-10-2019 10:30
Reacties: Door Krommeniedijk en het Wormer- en Jisperveld
provincie Noord-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Krommenie-Assendelft - NS Zaandijk Zaanse Schans  afstand 22  aantal deelnemers op dit moment 7
 
Reactie Jan K. (organisator / kaartlezer)  (09-10-2019)
Ondanks de vele regen onderweg was het een erg gezellige wandeling. We vertrokken met droog weer om half 11 vanaf station Krommenie richting Krommeniedijk. Via 2 handbediende pontjes bereikten we Oost-Knollendam waar het inmiddels flink was gaan regenen. Gelukkig konden we bij de Poelboerderij tijdens de koffiepauze een beetje opdrogen en tevens onze broodjes nuttigen. Na een paar km s door Wormer te hebben gewandeld kwamen we bij het wandelpad door het Wormer- en Jisperveld aan. Door de regen was het op sommige plekken behoorlijk drassig geworden en waren natte voeten bijna niet te voorkomen. Bij het Herenhuis konden we een welverdiend drankje nemen. Het was nu via het buurtschap Haaldersbroek nog 2 km wandelen naar station Zaandijk waar we net na 4 uur aankwamen. Iedereen bedankt voor de gezelligheid en Deborah en Nico in het bijzonder voor de tractatie en wellicht tot een volgende keer.
 
Reacties deelnemers
Debora van der V. (09-10-2019)
Dag Jan, genoten van de wandeling. Je hebt ons weer een mooie tocht voorgeschoteld. Het regende flink en toch was het een heerlijke dag en fijn gezelschap. Dank daarvoor. Groeten Debora. 
Betty K. (09-10-2019)
Ik vond het, ondanks weer en wind, natte schoenen en sokken, een fantastische wandeling. Lekker avontuurlijk door het zompige gras van het Wormer- en Jisperveld. Bij de eerste horecaplek, de Poelboerderij in Wormer, wist een medewerker veel te vertellen over de omgeving en met name welke vogels daar allemaal gesignaleerd kunnen worden. Met name in het voor-en najaar. Ik heb het naar mijn zin gehad met een kleine gezellige groep, mooie gesprekken en in een lekker tempo gewandeld. Dank je wel allemaal voor deze mooie dag. Foto s van de wandeling plaats ik op facebook in de besloten groep van de wandelsite. Graag tot een volgende keer, Betty  
Annemieke K. (09-10-2019)
Het was een leuke groep vandaag. Niet groot maar genoeg. Jan had de wandeling volledig in het hoofd en onder controle, waardoor er geen GPS nodig was. Handig tijdens de regen zeg maar stortbuien. Ondanks de vele regen was het toch een gave wandeling. Het pad was wat modderig, maar dat is ook wel weer leuk, is een beetje uitdagend. Bedankt allemaal voor de gezelligheid. Jan bedankt voor de organisatie en Nico bedankt voor het heerlijk biertje (0.0) na afloop ! Graag tot ziens. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen