Woensdag
23-10-2019 10:20
Reacties: Door Landgoederen en duinen bij Wassenaar
provincie Zuid-Holland  vertrekpunt eindpunt Wassenaar  afstand 20  aantal deelnemers op dit moment 15
 
Reactie Ton van het H. (organisator / kaartlezer)  (24-10-2019)
Hallo allemaal! Vandaag heb ik heerlijk gewandeld met een gezellige groep, en dat met heerlijk weer. We konden zelfs buiten van onze pauzes genieten Leuk om weer bekende wandelaars te ontmoeten.. Jammer dat Paleis De Pauw geheel was afgedekt. Helaas waren er geen belangstellende die een stulpje op de Konijnlaan wilden kopen, dus dan maar door naar de koffie in Meijendel, wat meer weg had van een speelparadijs. Na een lekker stuk lopen door de duinen en het strand, was het bij de Badmeester opvallend rustig. Al met al vond ik het vandaag een heerlijke, gezellige en sportieve dag. Allemaal bedankt hiervoor! Ik ben benieuwd of jullie het vandaag ook zo,n leuke en gezellige wandeling vonden! Ik heb nog wat fotos geschoten en hieronder de link bijgevoegd, zodat je nog even kan terug kijken op een geslaagde dag. Allemaal een hartelijke groet en misschien tot ziens op een volgende wandeling. Ton.
Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.

 
Reacties deelnemers
Hans A. (25-10-2019)
Ton het was weer als vanouds! Bedankt weer voor de organisatie van deze dag en nogmaals bedankt dat je Jan K. en mij na ons trein debacle nog naar de groep hebt geloodst. Ook de anderen bedankt voor de gezelligheid.  
Willem der K. (24-10-2019)
Ton, nogmaals bedankt voor organisatie. Ik heb heerlijk gewandeld, zoals bekend zijn je wandelingen altijd wel bijzonder. Ieder bedankt voor de gezelligheid en tot een volgende keer. Groeten Willem  
Reitz J. (24-10-2019)
Ton en allen, hele mooie wandeling woensdag. Kastelen en landgoederen. Van Ommeren tot Prins Frederick. Bijzondere mix van historie en natuur. Met een schitterende wandeling door de duinen, naar de zee. Bedankt allen en tot een volgende keer vanuit interessant Wassenaar. Groet  
Betty K. (24-10-2019)
Wat een fijne, mooie en afwisselende en gezellige wandeling was dit. Allen dank voor deze dag. Ik heb foto s geplaatst in de besloten facebook groep van de wandelsite (alleen voor leden). Tot een volgende keer 😀 
Nico S. (24-10-2019)
Waarde Ton, wat heb je me weer een onwijs mooie dag bezorgd met een onvolprezen- en tot in de perfectie georganiseerde Van-Het-Hof-wandeling. Veel dank hiervoor! 
Geeske B. (24-10-2019)
Het was zeker een heerlijke, gezellige en sportieve dag, Ton! Alsnog een hartelijke afscheidsomhelzing; ik dacht daar in bus naar Leiden alle tijd voor te hebben ;-) 
Jan L. (24-10-2019)
Bedankt Ton, weer een tijd geleden maar als vanouds, super. Het was een heerlijke wandeldag. Misschien weer tot snel... Groetjes, Jan. 
Conny S. (24-10-2019)
Wat een topdag was het weer. Super gezellig als vanouds en een mooie wandeling bovendien. Ton bedankt dat je ons weer op sleeptouw hebt genomen. Ik heb genoten. Medewandelaars jullie ook bedankt voor de gezelligheid. Groetjes Conny  
tineke s. (24-10-2019)
Dank je wel Ton voor het organiseren van deze prachtige wandeling. Het was weer gezellig en mooi en sportief en goed geregeld. Twee keer buiten gezeten bij horeca zowaar in de zon. 
Dick Z. (24-10-2019)
Bedankt Ton voor deze leuke afwisselende wandeling en voor het feit dat je daarvoor helemaal uit het hoge noorden wilde komen. Graag nog een keer. 
Jan K. (23-10-2019)
Leuk om weer eens met Ton en z n fans te wandelen. Zoals altijd voortreffelijk georganiseerd en ook het weer zat mee. Het was weer een topdag! 
Annemieke K. (23-10-2019)
Weer een schitterende wandeling van Ton van t Hof. Mooie documentatie vooraf, leuk om alvast te lezen vooraf. Heerlijk weer, een gezellige groep en...Ton even terug uit het ver weg gelegen Drente. Happy om Ton terug te zien want dat betekent een top wandeling. Ton heel erg bedankt voor deze mooie dag. Alle mede wandelaars graag tot een volgende keer en ook bedankt. Hasta luego Annemieke 
Willeke den D. (23-10-2019)
Ton. Ontzettend bedankt dat je een dag vrij hebt kunnen maken om ons op sleeptouw te nemen. Het was vandaag weer een van je mooie gevarieerde wandelingen. Hier kunnen we weer even op teren ! 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen