Zondag
06-10-2019 12:00
Reacties: Open Ateliers Den Haag
provincie Zuid-Holland  vertrekpunt eindpunt Den Haag (rondwandeling)  afstandaantal deelnemers op dit moment 6
 
Reactie Conny K. (organisator / kaartlezer)  (06-10-2019)
Prachtige kunst, lieve enthousiaste kunstenaars, fraaie sfeervolle gebouwen, een gezellige en geïnteresseerde groep.... zelfs de stromende regen op het laatst kom deze dag niet stuk maken. Bedankt voor jullie plezierige aanwezigheid!
 
Reacties deelnemers
Ada S. (09-10-2019)
Het was een lekker nat kunst-feestje. De bijzondere gebouwen (Kunstgreep 95 en de Waterspin vooral) en de gastvrijheid en gedrevenheid van de kunstenaars. Op het eerste adres Steenslag 94 een wel heel bijzonder beeldje gekocht. Het heeft inmiddels een mooi passend plekje gevonden in mijn huis. Reuze bedankt Conny! 
Anneke N. (08-10-2019)
Het was een hele leuke wandeling langs allerlei verrassende ateliers. Mooie , ontroerende en gekke dingen gezien. Ondanks de regen bijzonder genieten, Conny bedankt voor het organiseren! 
Roos P. (07-10-2019)
Wat hebben we een mooie dingen gezien tijdens deze Open Atelierdag. En wat werden we hartelijk ontvangen. Topdag ondanks de regen! Roos 
carla s. (07-10-2019)
Ja, het weer kon beter inderdaad. Maar ik heb een leuke middag gehad, veel gezien. Naast de ateliers vond ik ook de gebouwen erg leuk. Dank en tot een volgende keer! 
Richard P. (06-10-2019)
Leuke tocht en ateliers Conny, dank je voor de enthousiaste organisatie. 
Bep B. (06-10-2019)
Conny, dank je wel voor de bijzondere wandeling langs een aantal werkplekken van Haagse kunstenaars die meededen aan de open atelierroute, allemaal getalenteerde mensen die graag over hun werk vertelden. Heel leuk om dat met een ge├»nteresseerd en gezellig groepje Wandelsiters te doen!  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen