Zondag
03-11-2019 10:35
Reacties: Maastricht Stadswandeling 2
provincie Limburg  vertrekpunt eindpunt NS Maastricht (rondwandeling)  afstand 10  aantal deelnemers op dit moment 5
 
Reactie Mariet C. (organisator / kaartlezer)  (03-11-2019)
Het was een heerlijke, verrassende dag vandaag met een afwisselende wandeling door stad en park. We zijn over de Servaasbrug via de Markt door het Sfinxkwartier gelopen, het Bassiin, het Studenthotel met zijn dakterras. Dit gedeelte van de stad is volop in ontwikkeling. Het industriele erfgoed wordt gekoesterd. Dat is ook te zien. Bij het filmhuis Lumiere,ontworpen door Dorine de Vos ( hotel New York Rdam), koffie gedronken. Prachtig gebouw. Vervolgens door de Hoge en de Lage fronten gewandeld. Daarna Kruisherenhotel, Vrijthof, boekhandel in Dominicanenkerk, O.L.Vrouwenplein, Bisschopsmolen over de Hoge Brug naar het Plein 1992. Nog een afzakkertje in cafee Zuid. Ik heb bezienswaardigheden benoemd zodat de liefhebber nog een en ander kan opzoeken. Hartelijk dank allemaal en tot een volgende keer.
 
Reacties deelnemers
Yvonne D. (04-11-2019)
Sommige wandelingen blijven je bij. Dit was er 1 van. Staat hoog in de top 10! Prachtige stad, bijzonder buitengebied en geweldige organisatrice: vol informatie, op de hoogte van bijzondere plekken en heel erg flexibel. Fijne groep ook. Dank allen. Heel graag tot ziens! 
Marion P. (04-11-2019)
Goedemorgen, het was een heel interessante wandeling aan de Noord zijde van Maastricht. En hoewel ik vaak in Maastricht ben geweest heb ik heel veel nieuws beleefd en gezien, waardoor ik heerlijk verwonderd heb rondgelopen. Hartelijk dank voor het delen hiervan. De volgende keer ben ik weer heel graag van de partij. Marion Pernot 
Roos T. (03-11-2019)
Heerlijke wandeling en voor mij onbekende gebieden gezien. Een uitnodiging op korte termijn Maastricht nogmaals te bezoeken. Dank Mariet.  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen