Zaterdag
02-11-2019 10:30
Reacties: EXTRA Amsterdamse bos in herfsttinten
provincie Noord-Holland  vertrekpunt eindpunt Amstelveen (rondwandeling)  afstand 20 km  aantal deelnemers op dit moment 12
 
Reactie ineke van s. (organisator / kaartlezer)  (02-11-2019)
hallo leuke wandelaars, na een lekker bui-tje om het Amsterdamse bos te voeden, brachten wij de hele dag door in een stralend herfst zonnetje. Wat mooi om de herfstbladeren in dit prachtige licht te zien. En ook niet koud gelukkig! Lekker door het hele bos gelopen van noord tot zuid en alles ertussen in. Een kronkel pad volgens Wikiloc. Het was ook nog een heel prettige nazit met mooie verhalen, bier en ander lekkers. Dank voor jullie gezellige aanwezigheid. Graag tot een volgende keer. groetjes Ineke
 
Reacties deelnemers
Nico S. (02-11-2019)
Hoi Ineke, wat heb je me vandaag een fantastische- en (herfst-)kleurrijke wandeling bezorgd waarvan ik onwijs veel genoten heb. Mede door de overige deelnemers is het een gezellige dag geworden maar ook door de zon die de regenbui snel onder controle had. Dankjewel allemaal. Gr. 
Sander van der m. (02-11-2019)
Hallo Ineke nogmaals bedankt redder in nood, heb nog steeds een euforisch gevoel dat je me bijgestaan hebt in het terug vinden van mijn jas+inhoud, ook bedankt voor de mooie wandeling door het Amsterdamse bos, medewandelaars bedankt voor de gezelligheid. 
Yolanda van T. (02-11-2019)
Bedankt voor de wandeling in dit mooie jaargetijde. De route na de pannenkoekenboerderij was voor mij minder bekend, dus toch weer iets nieuws ervaren tezamen met de informatie over bijzondere gallen in de natuur!  
Alice van E. (02-11-2019)
Dank Ineke voor de prachtige wandeling en ook de medewandelaars voor jullie fijne gezelschap vandaag. Groetjes Alice 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen