Woensdag
30-10-2019 10:15
Reacties: EXTRA Om en over het Nationale Park Dwingelderveld
provincie Drenthe  vertrekpunt eindpunt Spier (rondwandeling)  afstand 19  aantal deelnemers op dit moment 14
 
Reactie Ton van het H. (organisator / kaartlezer)  (30-10-2019)
Hallo allemaal! Vandaag heerlijk gewandeld met een gezellige groep, en dat met prachtig weer. We konden zelfs buiten in de zon ons broodje eten. Na een lekker stuk lopen op en om het Dwingelderveld was het bij de Bospub goed toeven. Al met al vond ik het vandaag een heerlijke, gezellige en sportieve dag. Allemaal bedankt hiervoor! Ik ben benieuwd of jullie het vandaag ook zo,n leuke, gezellige en mooie wandeling vonden! Verder wil ik Jan en Helene nog bedanken voor het aangeboden drankje. Ik heb nog wat fotos geschoten en hieronder de link bijgevoegd, zodat je nog even kan terug kijken op een geslaagde dag. Allemaal een hartelijke groet en misschien tot ziens op een volgende wandeling. Ton.
Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.

 
Reacties deelnemers
Coby S. (31-10-2019)
Leuke foto s Ton, die nogmaals laten zien wat een schitterend weer het was op deze mooie wandeling, bedankt! 
Detty Z. (31-10-2019)
Ton, Wat een fantastische dag! Wat fijn om na mijn lange afwezigheid bij de Wandelsite weer te mogen wandelen met een leuke groep wandelaars. Ik heb genoten. Tot een volgende wandeling! 
Freek vd M. (30-10-2019)
Ton ,het was weer een heerlijke wandeldag,goed georganiseerd. wat mij betreft mogen er nog vele komen,wat een dag en zo lekker met de zon er bij. Een echte vakantie dag, iedereen bedankt en tot een volgende keer. 
Jan K. (30-10-2019)
Mooi weer, prachtige wandeling en een leuk gezelschap, kortom het was weer een geweldige wandeldag. Ik hoop dat ik zo af en toe nog meer wandelingen in deze omgeving kan doen. Ton, bedankt voor de prima organisatie en de mooie foto s. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen