Woensdag
06-11-2019 11:00
Reacties: Kralingenpad, een Rotterdamse heerlijkheid
provincie Zuid-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Rotterdam CS - NS Blaak  afstand 13 km  aantal deelnemers op dit moment 9
 
Reactie Annie D. (organisator / kaartlezer)  (06-11-2019)
Wat een mooie dag was het, met een zonnetje en de herfstkleuren in het Kralingse Bos. Net op tijd bij horeca De Eekhoorn toen er een bui viel. Leuk dat jullie allemaal bleven om bij de Oude Haven een drankje te drinken rond het vuur, erg gezellig. Tot ziens bij een volgende wandeling.
 
Reacties deelnemers
Bep B. (06-11-2019)
Ha Annie, wat een mooie en afwisselende wandeling was het vandaag, leuk dat je af en toe iets vertelde over waar we zoal langs kwamen. Het rondje Kralingse plas met ook een stuk over het vlonderpad was voor mij nieuw, dat is dan extra genieten. Bedankt voor het organiseren en allemaal voor de gezelligheid die we als groep hadden. Graag tot een volgende keer. 
Jopie v.d. S. (06-11-2019)
Annie, bedankt voor deze heerlijke dag. Het was een mooie en afwisselende wandeling met weer een stukje Rotterdam dat ik nog niet eerder gezien heb... Allemaal bedankt voor jullie gezelligheid en graag tot ziens!  
Ine van B. (06-11-2019)
Het was mooi vandaag in het Kralingse Bos en langs de Maas,met voor de aardigheid een buitje op deze zonnige en droge dag.En als afsluiting horeca met een interessante bierkaart voor de liefhebbers onder ons.Annie en medewandelaars bedankt voor deze geslaagde wandeldag! 
Sandra van E. (06-11-2019)
Bedankt Annie voor het organiseren van de mooie wandeling door het mij zo geliefde Rotterdam. De uitzichten over de Kralingse Plas waren geweldig mooi. Het bezoekje aan de molen was ook heel leuk. Het zonnetje scheen steeda zo mooi tussen de wolken door. Bedankt iedereen voor de gezellige dag! 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen