Zaterdag
08-02-2020 10:00
Reacties: In het hart van de WINTER zit een TRILLENDE LENTE
provincie Noord-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Amsterdam CS - Amsterdam Oost  afstand 14  aantal deelnemers op dit moment 11
 
Reactie Angela F. (organisator / kaartlezer)  (12-02-2020)
Leuke groep Stappers met fijne reacties. We eindigden met z n vieren bij de koude borrel in een winterse stad.
 
Reacties deelnemers
irene m. (12-02-2020)
Een gezellige wandeling door Amsterdam. Wel een beetje: eerst waren er 11 en toen nog maar 4.(blessures en verkoudheid). 
Elly de L. (12-02-2020)
Angela, bedankt voor de leuke wandeling, het was leuk om weer door de Albert Cuyp te lopen. Helaas ben ik niet geslaagd voor een kofferhoes. Jammer genoeg moest ik halverwege afhaken wegens mijn verkoudheid. 
Mariëtte M. (09-02-2020)
Het was een leuke en afwisselende wandeling in Amsterdam op deze zaterdag. Dat het in de middag een beetje miezerde mocht de pret niet drukken. Voor mij was het een hernieuwde kennismaking met heel veel plekjes uit mijn vroege jeugd. Ook heb ik kennis kunnen maken met wat onbekende bezienswaardigheden zoals de 7 landen huizen. De horecastops waren ook heel afwisselend, het deftige Americain op het Leidseplein en het "gewone" Amsterdamse café op de Albert Cuyp waren heel verschillend maar beiden erg leuk. Jammer genoeg haakten veel deelnemers onderweg af door lichamelijke ongemakken zodat we tenslotte maar met 4 personen aan ons afsluitende drankje zaten. Al met al heb ik een zeer plezierige dag gehad, bedankt Angela voor het organiseren!  
https://myalbum.com/album/JLYXw7c3NhAV..


Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen