Woensdag
13-11-2019 11:00
Reacties: Van Averlo naar Diepenveen
provincie Overijssel  vertrekpunt eindpunt Schalkhaar (rondwandeling)  afstand Ca 12 km   aantal deelnemers op dit moment 7
 
Reactie Adri A. (organisator / kaartlezer)  (13-11-2019)
Hallo wandelaars Wat een mooie wandeling vandaag al die herfstkleuren en prachtige beukenlanen. Het was gezellig met jullie en leuk om weer nieuwe mensen te ontmoeten. Jammer dat een fietser op de terugweg roet in het eten gooide en dacht dat het pad voor hem alleen was en een van ons van haar sokken reed...... ik hoop dat het geen gevolgen voor je heeft, Els. Groeten en wie weet zie ik jullie bij een volgende wandeling.
 
Reacties deelnemers
Mieke V. (14-11-2019)
Ook van mij veel dank voor deze prachtige tocht. Ik ben afgehaakt halverwege vanwege het dreigende regenweer. Het hield op en ik heb nog even Deventer kunnen bewonderen. Nogmaals het was heerlijk en prachtig en zeker de moeite waard om ervoor uit Amsterdam te komen! 
Ans S. (13-11-2019)
Wat een mooie wandeling was het! Dank voor de goede organisatie Adri. En medewandelaars: ik vond het erg gezellig. Tja, Jammer van die wilde fietser op het eind, ik hoop dat je er niet te veel last van hebt, Els. Tot een volgende wandeling. 
Jan B. (13-11-2019)
Een prachtige, gekleurde route en een gezellige dag. Wat wil je nog meer? Adri, zeer bedankt voor de prettige organisatie en iedereen bedankt voor de gezelligheid.
Groetjes, Jan  
Harry U. (13-11-2019)
Ha Adri, vrolijk gezelschap, bijzondere ontmoeting na 50 jaar met Mieke V. Dank! Harry.  
Dorothée M. (13-11-2019)
Het was zeker heel gezellig. De lengte van de wandeling was voor mij op dit moment ook prima. Mooie wandeling ook en wat een prachtige herfstkleuren. Dat buitje viel trouwens ook hartstikke mee. Iedereen bedankt voor de leuke gesprekken. En Els veel plezier met Beatrix en de man die in korte broek naar een deftig dinée zijn opwachting maakt;-) Heerlijke klucht. Adri nogmaals bedankt voor de organisatie 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen