Zaterdag
30-11-2019 10:45
Reacties: Grensgang Overijssel. Etappe 21: Steenwijk - De Blesse
provincie Overijssel  vertrekpunt eindpunt NS Steenwijk - BH De Blesse Noord  afstand 17  aantal deelnemers op dit moment 9
 
Reactie Harry U. (organisator / kaartlezer)  (30-11-2019)
Het weer: onbewolkt, zeer zonnig, droog, middagtemperatuur 7 gr C, zwakke variabele wind.
Tja, wat valt er meer te melden dat het uitzinnig zonnig was. Beginnend bij Perron3 in Steenwijk en eindigend bij de bushalte in De Blesse. En daar tussen in. Een intens stille atmosfeer, geen herfst, geen winter, geen zomer.
Geslaagde tocht. Tot een volgende keer. Harry.
P.S. Heleen, Agnes, Tiny: dank voor de prachtige foto s.

Heerlijkheid De Eese.
Jonkheer Meester Doctor H.A. van Karnebeeklaan 7A, Eesveen.

Voetgangersbrug station Steenwijk. ©Heleen.

Laantje De Eese ©Agnes.

Het Westerkerkje, Westervierdeparten 11, Steggerda (Fryslân) ©Tiny.

Klik voor de gelopen route (18,5 km) hier.

 
Reacties deelnemers
Ellen S. (03-12-2019)
Harrie bedankt voor de prachtige tocht, mijn mails kwamen niet binnen, ik moest een nieuw wachtwoord aanmaken ,vandaar de late reactie. Tiny, Agnes en Heleen, wat een prachtige foto`s weer, dat is opnieuw genieten, bedankt daar voor en ook de medewandelaars voor de fijne wandeling met mooi, zonnig weer. Tot de volgende keer. 
Tiny J. (01-12-2019)
PS Alle foto s staan bij deze in het album 
Tiny E. (01-12-2019)
Dag Harry en allemaal, wat een heerlijke wandeling was het gisteren. Het weer kon gewoon niet beter voor deze tijd van het jaar en de route was prachtig. Voor mij geen onbekend terrein, maar er toch weer enorm van genoten. Wat heeft Nederland toch veel mooie plekken! Harry, dank voor het bedenken van de route en deze mooie etappe, en allemaal dank voor de gezellige dag. Op vrijdag 27 december heb ik al een andere afspraak, maar ik ga proberen die te verzetten. Enne..... prachtige foto s. Dank daarvoor.  
Agnes J. (30-11-2019)
Harry hartelijk dank voor het organiseren van deze prachtige wandeling weer! Niet eerder liep ik in 1 wandeling door 3 provincies. Verrassend om te zien hoe dit stuk van Nederland is. Het weer kon niet beter! Genoten van de gezelligheid van de groep en het samen reizen. Graag tot ziens! Hieronder mijn link met foto s.  
https://photos.app.goo.gl/d87gRS3wxpEWJGJ78..

Heleen de R. (30-11-2019)
Hallo Harry en medewandelaars, dank voor de gezelligheid en Harry voor het uitwisselen van dit mooie stukje. Voor mij niet onbekend terrein, het Friese wouden en het havezatenpad kruist veel stukjes dit in dit gebied en iedere keer is het anders en mooi! Natuurlijk was ik 3 kwartier te vroeg in Steenwijk maar de 2 koffie maakte mij goed wakker, eeen beetje duf van de pijnstillers. Ik hoop dat de soep beter was dan de te dure koffie bij het Fletsher hotel. Snel weer thuis, de trein naar Leeuwarden werd gehaald! Even als de aansluiting naar Workum. Iedere keer is het landschap anders! Leuk! Ben benieuwd naar het volgende stuk! Hier onder mijn impressie van onze wandeling! Groet en misschien tot ziens Heleen 
https://myalbum.com/album/kPQcJASFSzok..

Tiny J. (30-11-2019)
Harry, bedankt maar weer voor de organisatie van deze mooie etappe. Verrassend om steeds weer in een ander stuk Overijssel te lopen. Het weer kon absoluut niet beter. Ik kijk uit naar de volgende etappe. Allemaal tot een volgende keer. Onder de link vinden jullie alvast een paar foto s. De rest volgt morgen. 
https://photos.app.goo.gl/oX19rUw41BdSw9gQA..

Joss S. (30-11-2019)
Beste Harry. Zo lyrisch als wijlen Menno Buch kon zijn als hij over een of andere voor hem speciale brug kon lopen, tik ik ook dit woord omdat het vandaag bij jouw eenentwintigste etappe bij voortduring in mijn hoofd ronddwarrelde. Bij en op Google vond ik HET kenmerk van Heerlijkheid de Eese, schitterende lanen, heel lang, aan beide zijden eiken en soms wel tweeëneenhalve km lang (geschat). Deze laan in gemeente Stellingerwerf was of de Wilhelminalaan of Westvierdeparten, links op deze laan Overijssel aan de rechterkant de provincie Friesland. Je zou er lyrisch van worden. Het gaf uitzichten die uitzonderlijk "bijzonder" zijn, zo mooi. Naast de kennismaking met voor mij vele onbekende plaatsen als oa de Blesse, Peperga en Eesveen, is het wederom een unieke wandel-zaterdag geworden met lekker doch fris weer. Harry bedankt en mede-wandelaars evenzo voor jullie walk-talk. Kijk uit naar de vrijdag na de eerstkomende feestdagen. Bossche wandelgroet, Joss. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen