Zaterdag
16-11-2019 09:30
Reacties: Langs Plassen en Moerassen
provincie Noord-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Bussum-Zuid (rondwandeling)  afstand 30  aantal deelnemers op dit moment 12
 
Reactie Reitz J. (organisator / kaartlezer)  (16-11-2019)
Aan allen, prachtige wandeling met twaalf mensen gedaan. Om half tien begonnen en om kwart voor vijf bij het Bastion hotel. Totaal 31 km gelopen met een gemiddelde van 5.2 km. Prachtig weer, de hele dag droog en er lichte een heel zwak zonnetje door de wolken heen zo nu en dan. Heerlijk wandelweer. De verwachte Oostenwind bleef uit. Het was bladstil met een paar windmomenten. Iedereen was heel tevreden over de route. Ik dank jullie allen voor je aanwezigheid maar ook voor de gezelligheid en het enthouisiasme in de groep. Ik vond het, door de mooie route maar ook door jullie aanwezig zijn een heel geslaagde dag. Allen tot een volgende keer. Ik hoop Ermelo te organiseren in December. Groetjes.
 
Reacties deelnemers
james b. (17-11-2019)
Reitz, bedankt voor de organisatie van deze mooie en afwisselende wandeling. Medewandelaars ook bedankt voor jullie gezelligheid onderweg. Gr. James 
Lien M. (17-11-2019)
Hans, bedankt voor de mooie en leuke foto’s ! 
Hans D. (17-11-2019)
Lekkere wandeling. Iedereen bedankt, in het bijzonder Reitz voor de organisatie. 
https://myalbum.com/album/deADRWbn3qah..

Willeke B. (16-11-2019)
Alles is al gezegd; maar ook ik had een heerlijke dag: Fijne wandeling en leuke groep. Groetjes Willeke 
Lien M. (16-11-2019)
Wat een heerlijke wandeldag en wat een mooie afwisselende tocht! Ik heb genoten van het uitzicht over het water, de herfstkleuren, de bossen en het mooie weer. En niet te vergeten de lekkere pannenkoek ;-) en de gezellige afsluiting van deze dag met een lekker drankje. Bedankt Reitz voor de organisatie. Ik had niet eerder 30 km gelopen, maar met deze gezellige groep en de perfecte begeleiding was het een makkie :-) . Op naar de 35! Groetjes Lien. 
Geeske B. (16-11-2019)
Dit was een supermooie wandeldag, Reitz! En dan ook nog dat mooie, stille winterlicht op het water.... Alsnog een warme afscheids-en-bedankt-omhelzing! 
Loes van G. (16-11-2019)
Reitz bedankt voor deze mooie wandeldag! Het was een mooie, afwisselende route en gezellige groep.  
Katrien H. (16-11-2019)
Prachtige smalle doorsteekjes door de plassen. Goudgele landgoederen op het einde. Een heel afwisselende tocht vandaag met een gezellige, vrolijke groep. Dank Reitz - een topdag!  
iris V. (16-11-2019)
Nogmaals dank voor de organisatie van deze mooie wandeling. Het was gezellig en we hielden het mooi droog .De juiste ingrediënten voor een top dag .Vriendelijke wandelgroet Iris. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen