Dinsdag
12-11-2019 10:00
Reacties: Van stad naar stad
provincie Zuid-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Delft CS - NS Rotterdam CS  afstand 22  aantal deelnemers op dit moment 8
 
Reactie Thea m. (organisator / kaartlezer)  (12-11-2019)
Regen, regen en nog eens regen, natuurlijk zijn er bij dit weer afmeldingen. Maar met 10 wandelaars toch op stap. We drinken koffie bij de kringloop, altijd gezellig. Opnieuw lopen in de regen, dwars door Midden Delfland, de weilanden vermijden, om te voorkomen dat we met wel erge natte voeten verder moeten. We komen Kethel binnen en ik zie een schuur waar mensen aan het werk zijn. Ik vraag of we binnen mogen pauzeren, dan staan we droog? Mevrouw heeft er geen bezwaar tegen, ze is met haar kleindochter en een meneer aan het werk. We krijgen zelfs koffie en er is een toilet! We voelen ons bofkonten! Op de vraag wat ze aan doen zijn komen bij mevrouw de verhalen los. Ze zamelen kleding in voor Roemeniƫ en Albaniƫ. Zakken vol staan er in het pakhuis. Ongelofelijk ze brengen dit persoonlijke weg. we hebben spontaan gedoneerd en toen we weer buiten kwamen scheen er een klein zonnetje en het was droog! We lopen verder naar Schiedam en na een korte pauze richting Rotterdam. Wat is wandelen toch leuk, mooie gesprekken, gezelligheid en mooie ontmoetingen. Ik heb genoten! Mede dank zij jullie, dank jullie wel en tot ziens.
 
Reacties deelnemers
Nieske W. (12-11-2019)
Er is een uitspraak: slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding.. Klopt aardig, want gewapend met plu, cape, regenbroek en redelijk waterdichte schoenen was de eerste helft van de wandeldag aardig door te komen. De halfverharde paden waren volgelopen of slikkig, dus door de weilanden werd geschrapt. Toen kwam de zon, en waren Schiedam en Rotterdam nog beter te pruimen. Leuke pauzeplekken, leuke groep. Dus: bedankt, Thea! 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen