Woensdag
06-11-2019 11:00
Reacties: De Horsten in herfsttooi
provincie Zuid-Holland  vertrekpunt eindpunt Wassenaar (rondwandeling)  afstand 15  aantal deelnemers op dit moment 7
 
Reactie Conny K. (organisator / kaartlezer)  (06-11-2019)
Een zonovergoten dag in november, de Horsten koperkleurig, het theepaviljoen romantisch en knus, een gezellige groep en een lekker fietstocht naar de start. Wat wil een mens nog meer? Nou, horeca halverwege bijvoorbeeld. En die wisten Tiny en Conny te vinden, geweldig! Ik ga nooit meer zonder jullie op pad.

Wat ook heel prettig is, is een fietssleutel voor de terugreis. Die had ik zorgvuldig in het borstzakje van mijn jas gedaan, goed opgelet, ja hoor. Toch was-ie foetsie... want die jas ging uit na 20 stappen zoals dat altijd gaat bij mij, en dat borstzakje zat niet dicht. Onhandig!
Er werd me heel lief een lift aangeboden, maar ik vond het fijner om met fiets en al thuis te komen. Gelukkig heeft een goede vriend een auto met laadbak, hij heeft me opgehaald en keurig afgeleverd. Een hete douche was wel errug welkom na het wachten!
Hans, bedankt voor de mooie foto s en allemaal voor jullie plezierige aanwezigheid. Tot een volgende keer!
 
Reacties deelnemers
jannie k. (07-11-2019)
Wat heb ik weer enorm genoten van deze prachtige wandeling. Ik kom er heel graag vooral in de herfst en het voorjaar is het daar prachtig. Jammer voor jou Conny dat de mooie dag zo moest eindigen. Maar gelukkig .. was er die goede vriend. Iedereen, heel erg bedankt voor de fijne dag en graag tot de volgende keer.Groetjes, Jannie. 
Ingrid W. (07-11-2019)
Ik vond het een verassend leuke en mooie wandeling. Het was prachtig herfstweer en de horeca was leuk. Vooral het laatste deel van de landgoederenroute vond ik ook erg mooi (normaal gesproken doe ik dat meestal per fiets). Conny, wel vervelend dat je je fietssleutel bent kwijtgeraakt. Gelukkig is het goed afgelopen! Hartelijk dank voor het organiseren van deze mooie wandeling! Ingrid Weerheim 
Tiny K. (06-11-2019)
Conny fijn te horen dat je zonder Conny S en mij niet meer op pad wil. We houden je eraan. Inderdaad een topdag. Ik heb ervan genoten. Gelukkig ben je ondanks verlies van je fietssleutel weer gauw thuisgekomen. Dank je wel voor de organisatie van deze mooie wandeling. Bedankt allemaal voor de gezelligheid en Hans voor de mooie foto s. Groet tiny 
gerrit van u. (06-11-2019)
Hans, ik ben vandaag niet meegelopen, maar het zijn mooie foto.s. Hartelijke groet van Gerrit. 
Conny S. (06-11-2019)
Wat was het weer een mooie wandeling met super mooi weer. Bedankt Conny voor de organisatie van deze fijne wandeling en Hans wat een mooie foto’s. Hier word ik erg vrolijk van! Medewandelaars jullie ook bedankt voor de gezelligheid en misschien tot ziens. Groetjes Conny S. 
Hans N. (06-11-2019)
Wat een mooie dag was het. Conny dank je wel dat je er in slaagde de groep totaal weer aan de finish te krijgen en dat ook alles voor het donker. Allemaal dank jullie voor de gezelligheid een fijn groepje. Belofte maakt schuld dus heb ik voor jullie de foto s bewerkt die jullie kunnen zien door middel van deze link. Groetjes en tot een volgende wandeling, Hans.  
https://myalbum.com/album/H6rtLLKwxbNd..


Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen