Donderdag
28-11-2019 10:30
Reacties: Mooi wandelen tussen 2 stations..
provincie Utrecht  vertrekpunt eindpunt NS Baarn - NS Amersfoort lijnwandeling  afstand 18-20  aantal deelnemers op dit moment 7
 
Reactie Loes van der V. (organisator / kaartlezer)  (28-11-2019)
Het was een bijzondere dag...regen en regen (werd gelukkig miezer met droge periodes) openbaar vervoer met veel vertraging (2uur van Amersfoort naar Zwolle..) ...2 ws groepen bij ‘ de generaal’ ...uiteindelijk ging een ieder met de eigen groep op pad... En wat heb ik een leuke dag gehad! Fijne mensen, goede doorlopers, het bos door en doornat, toch nog wat gouden blaadjes, enorme plassen om in weg te zakken, hei met mooie winterwittevacht koeien, lange beukenlanen met doorkijkjes naar de weilanden en witte boerderijtjes, het pluismeer en hoera! Horeca bij het stayokay..( met dank aan Gaby..) toen nog een blik op de lange en korte duinen, ook weer mooi..met deze doorstappens , na 20km, om 15.00 bij station Amersfoort..biertje, wijntje, thee...en toen de trein...ik hoop dat jullie sneller thuis waren. Fijn dat jullie met mij meegelopen hebben, dank!
Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.

 
Reacties deelnemers
Nico S. (29-11-2019)
Dankjewel Loes voor deze onwijs gevarieerde wandeling die ik samen, in een gezellige sfeer, met de deelnemers mocht lopen. Zelfs met af en toe een paraplu en nog zeldzamer de zon was het een TOP DAG! Veel dank ook aan de deelnemers. 
Gert ten B. (29-11-2019)
Hard tikte de regen tegen het zolderraam aan het begin van de dag en nog veel harder toen ik weer naar huis reed. Wat een weer!!!!.
Maar tussen deze perioden in was het weer vele malen beter dan verwacht en viel het uiteindelijk best mee. Maar toen ik thuiskwam en mijn kleding is nader bekeek, zat de bagger zelfs nog op mijn jas.
Het mocht de pret in deze kleine groep niet drukken en hadden we zelfs wel plezier in het baggeren door modder, water en de vele gevallen bladeren onder leiding van Loes tijdens haar maiden walk.
Vooral het eerste deel van de wandeling vond ik in tegenstelling van wat ik had verwacht veel opener met prachtige open stukken met hei en vennetjes.
En wat hebben we onderweg vele mooie herfstkleuren mogen aanschouwen nu de herfst op zijn laatste benen loopt en de geraamtes van de bomen afstaken tegen zelfs een waterig zonnetje.
Al met al, weer een prachtige wandeldag. Vr. Gr. Gert  
https://myalbum.com/album/HwmWzyi9txbn..

Ingrid van S. (28-11-2019)
Het was een wat miezerige dag, maar zoals zo vaak met zulk weer viel het eigenlijk best mee. Met een klein groepje van flinke doorstappers hebben we een prachtige afwisselende route gelopen. Het was heel rustig in het gebied, we hadden een relaxte horecastop in de comfortabele zithoek van de Stay Okay en daarna in 1 keer door naar Amersfoort met daar nog een slotdrankje. Dankjewel Loes, voor de organisatie van deze fraaie tocht en de prachtige foto s, en de anderen voor de gezelligheid. Graag tot een volgende keer. Groet, Ingrid 
Betty K. (28-11-2019)
Mooie foto s Loes. Fijn dat het ondanks het regenachtige weer toch een prachtige wandeling is geweest. Jammer dat ik, geveld door fikse verkoudheid, er niet bij kon zijn. groetjes Betty  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen