Zaterdag
09-11-2019 11:15
Reacties: Door een open landschap tussen havens en westland
provincie Zuid-Holland  vertrekpunt eindpunt Hoek van Holland-Haven (rondwandeling)  afstand 21  aantal deelnemers op dit moment 9
 
Reactie Paul H. (organisator / kaartlezer)  (10-11-2019)
Het was vandaag een leuke wandeling die we gemaakt hebben, via het centrum van Hoek van Holland liepen we de bebouwing uit en liepen we een flink stuk langs Nieuwe Waterweg naar de Maeslantkering waar we bij het keringhuis wat gedronken hebben, daarna nog een flink stuk langs de Nieuwe Waterweg voordat we het spoor over gingen om eerst een stukje over een graspad langs de Oranjeplassen te lopen, daarna een stuk door de polder gelopen met de kassen om ons heen, daarna gingen we Staelduinse bos in, een mooi bos, zeker nu in de herstkleuren, onderweg kwamen we nog bunkers tegen van de Atlantikwall, onderweg bij het bezoekerscentrum nog even gezeten, toen liepen we al snel de bossen weer uit en liepen we via de bebouwing Hoek van Holland weer in en waren we al snel weer bij het station.

Iedereen bedankt voor deze dag.
 
Reacties deelnemers
Erna de d. (10-11-2019)
Bedankt, Paul, voor de afwisselende wandeling. Deels langs de Waterweg, deels door bos. Met in de bossen de mooi verkleurende bladeren en heel bijzondere (en grote) paddestoelen. Met ook nog eens een droge, en aan het eind zelfs zonnige dag, was het een heerlijke dag. Bedankt ook medewandelaars, voor de gezellige dag.  
Richard P. (10-11-2019)
Leuke tocht Paul! 
Lena B. (10-11-2019)
Het was een heerlijke wandeling met langs de waterweg prachtige luchten en in het Staelduinse bos mooie herfstkleuren. Dank je wel Paul voor het organiseren van deze wandeling en medewandelaars bedankt voor de leuke gesprekken. Graag tot een volgende keer. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen