Zaterdag
30-05-2020 10:20
Reacties: De Drie Bronnen Tocht - Sufi Trail
provincie Noord-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Heiloo (rondwandeling)  afstand 18  aantal deelnemers op dit moment 7
 
Reactie Iris B. (organisator / kaartlezer)  (31-05-2020)
Met een klein gezelschap liepen wij op een stralende dag de Drie Bronnen Tocht. Alles verliep op rolletjes zelf zonder horeca en andere stops hadden we een prachtige lunch plek op de Adelbertus Akker. De uien bollen staan prachtig in de wind te wuiven en we lopen gezwind langs alle bezienswaardigheden van deze diverse tocht. Het blijft verassen dat je toch zonder uitzondering nooit dezelfde ronde loopt en we hebben hem toch al meerdere malen gelopen. Willie kwam zelfs helemaal uit Bergijk. We hebben erg genoten van de gesprekjes onderweg en de leuke ontmoetingen met mensen onderweg. Iedereen weer reuze bedankt dat we weer een mooie herinnering hebben gemaakt met zijn allen aan de Heiloo wandeling van mei 2020. Hier de beelden en ook veel filmpjes van onze mooie wandeling op 30 mei 2020 in Heiloo, Limmen, Egmond binnen en wederom in Heiloo.
Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.

 
Reacties deelnemers
Astrid A. S. (31-05-2020)
Goede kans dat ik aan deze tocht nog een keer meedoe. Horeca is uiteraard heel gezellig maar voor mij zeker niet noodzakelijk. En wie weet is de volgende keer de beste ijswinkel van Heiloo minder druk :)). Dank voor de organisatie en goed gezelschap. 
Willie J. (30-05-2020)
Hallo allemaal, Heerlijk zonnig weer, een warm onthaal, goede organisatie en fijne deelnemers....wat een goede basis voor de heerlijke wandel en ontmoetingen dag V A N D A A G. Wat een Geschenk !! Voor degene die over mijn grote Camino van zo n 3000 km in 10 etappes wil lezen : www.williejacobs.waarbenjij.nu Degene die over de voetjes afdrukken in strafregels wil lezen: http://www.kwinfra.nl/kloostermoppen-in-bestrating-abdijweg-en-st-adelbertusweg-te-egmond-binnen/ Onder link nog wat herinnering fotoos, Met dank en groeten, Willie https://photos.app.goo.gl/9gNeGSdTNWGFqDgQA  
https://photos.app.goo.gl/9gNeGSdTNWGFqDgQA..


Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen