Zondag
01-12-2019 10:30
Reacties: EXTRA Nijverdalseberg-Haarlerberg
provincie Overijssel  vertrekpunt eindpunt Nederland (rondwandeling)  afstand 17 km  aantal deelnemers op dit moment 13
 
Reactie Rina N. (organisator / kaartlezer)  (02-12-2019)
De Sallandse heuvelrug blijft prachtig om er te wandelen. Een zeer afwisselend landschap in een sprookjesachtige sfeer van mist, rijp en ook nog af en toe een zonnetje. Onderweg nog midwinterhoornblazers gezien, helaas niet gehoord. Fijn dat er zoveel mensen vertrouwen in mij hadden. Dank jullie wel allemaal en graag tot een volgende keer. Marion, dank voorde mooie foto s! wijzigen
 
Reacties deelnemers
Mariette van der K. (02-12-2019)
Zondagmorgen: lost in the mist. Gelukkig onderweg behulpzame mannen zodat ik nog maar net op tijd met de wandeling meekon. En ook dat was weer gelukkig want het werd een prachtige tocht in prachtig weer . De mist bleef en zorgde voor wonderschone plaatjes. Er zijn vandaag heel wat kerstkaarten "geschoten". Dank allen voor de mooie tocht en voor het geduldig wachten op mij en tot ziens. Marion, fantastische foto s heb je gemaakt, Mariette van der K 
Ans S. (02-12-2019)
Wat was het een mooie dag! Een fijne, frisse wandeling in een mooi gebied met een leuk gezelschap. Bedankt allemaal en vooral: Rina bedankt voor de prima organisatie en de prettige manier waarop je ons hebt begeleid door het soms mistige en mysterieuze landschap. De foto s geven de dag goed weer, Marion. Misschien tot ziens bij een volgende wandeling. 
Ruud van der M. (01-12-2019)
Een dag daar waar in je niet snel zo tweede tegen zal komen, zo prachtig en eenmalig waren de bomen van aanzien, en dan op de achtergrond een aangenaam gezelschap met volop keus in mooie gesprekken. En Rina heeft er een paar punten bij verdiend. Dat betekend dat zij is bevordert tot senior kaartlezer. proficiat Rina namens de groep.  
Rina N. (01-12-2019)
De Sallandse heuvelrug blijft prachtig om er te wandelen. Een zeer afwisselend landschap in een sprookjesachtige sfeer van mist, rijp en ook nog af en toe een zonnetje. Onderweg nog midwinterhoornblazers gezien, helaas niet gehoord. Fijn dat er zoveel mensen vertrouwen in mij hadden. Dank jullie wel allemaal en graag tot een volgende keer. Marion, dank voorde mooie foto s! 
Marion van den B. (01-12-2019)
Een prachtige wandeldag in een mooie omgeving. Heerlijk dat we op onverharde paden konden lopen. Mist, rijp ,zon....het was een afwisselend landschap. Sprookjesachtig soms. Rina en Sonja bedankt en medewandelaars ook. Wie weet tot een volgende keer.  
https://myalbum.com/album/vyhoNLtqXpTR..


Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen