Zondag
05-01-2020 13:30
Reacties: Een goed begin is ... een lekkere winterse middagwandeling
provincie Noord-Brabant  vertrekpunt eindpunt Goirle (rondwandeling)  afstand 10  aantal deelnemers op dit moment 11
 
Reactie Henk van G. (organisator / kaartlezer)  (05-01-2020)
Dag medewandelaars,
Allereerst de beste wensen voor iedereen die vandaag ergens anders gewandeld heeft of gewoon andere plannen had. En natuurlijk ook in het bijzonder voor Ruben en Djamilla, die dit allemaal voor ons mogelijk maken.
Vandaag een wandeling gemaakt, die zijn titel eer aangedaan heeft. Een lekkere winterse middagwandeling, die voor veel wandelaars weer een goed begin van het nieuwe wandeljaar was.
En het mooie van dit gebied is dat het niet erg is als de organisator een verkeerde afslag neemt. Dan ligt er nog zoveel anders te wachten op wandelaars dat hun verwachtingen over de wandeling misschien zelfs nog overtroffen worden.
Voor mij was het een ontspannen wandeling met een groep fijne mensen die zin hadden een gezellige middag.
Iedereen bedankt voor de gesprekken onderweg en wellicht tot een volgende wandeling.
Groeten,
Henk
 
Reacties deelnemers
Tiny C. (06-01-2020)
Henk, bedankt voor de prima organisatie van deze mooie wandeling. Weer een nieuw stukje Brabant gezien. Je foutje pakte goed uit; ik weet niet wat we gemist hebben maar de route langs de Leij (welke het ook mag zijn) was prachtig! Ook het stuk bij de Halve Maan vond ik erg mooi. Medewandelaars (waarvan ik er een aantal al erg lang niet had gezien): bedankt voor de gezelligheid en graag tot ziens. 
Willem van M. (05-01-2020)
Ik sluit me graag bij de positieve geluiden aan. Prachtige wandeling, met voor mij als hoogtepunt het stuk langs de Poppelsche Leij. Als ik trouwens onze route nog een nakijk op de kaart was dat niet de Poppelsche Leij, maar de Leij. Ook nog eens heel gezellige gesprekken onderweg. Een bijzonder geslaagde middag! Henk, bedankt voor de organisatie en de anderen voor de gezelligheid. Groeten, Willem 
Daniel T. (05-01-2020)
Het was inderdaad een heel fijne wandeldag en dan ook nog in een prachtig gebied met zalige vennetjes en andere waterpartijtjes. Ik heb genoten van de eerste tot de laatste moment. Bedankt Henk en medewandelaars en hopelijk snel tot een volgende wandeling. 
Wilma S. (05-01-2020)
Mijn eerste wandeling van 2020. Wat is het heerlijk om weer eens buiten te zijn. En hoe heerlijk als je je kunt laten leiden door een ervaren wandelbegeleider, niet nadenken alleen genieten van de omgeving... En ook de warme gesprekken die vandaag aan de orde waren zijn een uitnodiging voor een jaar met nieuwe uitdagingen en kansen. Dank je wel hiervoor.. Door dit alles zijn er niet zoveel foto`s dan wat men gewend is , maar wil niet zeggen dat ik niet heb genoten.. Graag weer tot snel.. Groetjes Wilma 
https://www.myalbum.com/album/oB3NEeSPj7is..

Wil H. (05-01-2020)
Een goed begin van het nieuwe jaar, vanmiddag alweer een mooie nieuwjaarswandeling gedaan! Met prima wandelweer, veel bekende mensen en een gezellige gezamenlijke afsluiting met een drankje. De wandeling zelf was erg mooi en ik heb er weer van genoten. Ik wens jullie nog het allerbeste toe voor het nieuwe jaar, met hopelijk veel mooie wandelingen! Groet, Wil 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen