Vrijdag
10-01-2020 11:00
Reacties: Nieuwjaarswensen door de polder van Schalkwijk
provincie Utrecht  vertrekpunt eindpunt Houten (rondwandeling)  afstand 16  aantal deelnemers op dit moment 8
 
Reactie Gerard Van D. (organisator / kaartlezer)  (10-01-2020)
Ik ben ook moe maar voldaan teruggekomen van deze wandeling ietsje meer dan 20 kilometer. We liepen het hele verlengde klompenpad via het verdronken bos en verschillende opengestelde weilanden naar Schalkwijk en dan naar Pand Pannekoek. Daarna weer terug langs het kanaal naar het Oude dorp van Houten.Ik ben blij dat alle meelopers hem leuk gevonden hebben ondanks de modderpaden dat meestal voorkomt op de klompenpaden.Deze wandeling hou ik in het programma.
 
Reacties deelnemers
Wilma van D. (12-01-2020)
Hoi Gerard en medewandelaars, Bedankt voor de mooie wandeling en de gezellige, fijne gesprekken, graag tot de volgende keer. Wilma 
Rob W. (11-01-2020)
Beste Gerard, vond het(ondanks de modderpaden)best een mooie wandeling. Bedankt voor je organisatie. Wens je een fijne verjaardag 3 febr. a.s. Wellicht zien we elkaarnog eens bij een volgende wandeling, medewandelaars bedankt voor jullie leuke gesprekken onderweg, vooral Aartje uit Amersfoort !!! Tot ziens en nog een fijn weekend. Gr. Rob  
Aartje de V. (11-01-2020)
Het was een heerlijke frisse wandeling. Veel water gezien met mooie landelijke uitzichten. Mooie en heerlijke horeca. Verdronken bos...nooit gezien..prachtig! Bedankt Gerard. Groetjes en tot een volgende keer.  
Lilian S. (10-01-2020)
Dag wandelaars, ik ben weer thuis, moe maar voldaan. Het was een mooie dag, Gerard dank voor de organisatie, het was een mooie wandeling. Iedereen bedankt voor het gezelschap. Tot een volgende keer. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen