Woensdag
01-01-2020 13:00
Reacties: Wandelend het nieuwe jaar beginnen
provincie Noord-Brabant  vertrekpunt eindpunt Oisterwijk rondwandeling  afstand 12  aantal deelnemers op dit moment 10
 
Reactie Ineke S. (organisator / kaartlezer)  (01-01-2020)
Hallo allemaal, wij zijn op deze eerste dag van het jaar 2020 met twintig wandelaars gaan lopen. Een grote groep gezellige wandelaars en fijn dat jullie allemaal gekomen zijn.
Het beloofde zonnetje liet het afweten maar de temperatuur was prima en ach de mist maakte Oisterwijk gewoon wat mysterieus.
Na afloop met zestien mensen nog wat gedronken en een toost uitgebracht op een nieuw jaar met mooie wandelingen. 🥂🍷
Christien, Fer, Gerard (dankjewel voor het voorop lopen en de uitleg over verschillende vennen), Henk, Henny, Jeanne, Josee, Kitty, Kris, Maria, Mieke en Mieke, Miranda, Miriam, Renée, Sandra, Theo, Wil en Willem dankjewel dat jullie erbij waren vandaag!
Groetjes en tot een andere keer, Ineke
Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.

 
Reacties deelnemers
Willem van M. (02-01-2020)
De vennen lagen er vandaag heel bijzonder bij. Heel sfeervol, maar toch ook een beetje koel en afstandelijk. Je hebt de sfeer prachtig vastgelegd, Ineke! Wat de wandeling betreft: heel mooi en gezellig, maar ik vond wel dat de groep erg uitrekte door het verschil in tempo. 
Josee T. (02-01-2020)
Het is allemaal al gezegd.Ik sluit me daarbij aan. Een mooie, gezellige nieuwjaarswandeling. Bedankt Ineke en Gerard. 
Henk van G. (01-01-2020)
Een goed begin van het nieuwe jaar met een wandeling rond Oisterwijk. Gezellig bijgepraat met oude bekenden en kennisgemaakt met andere wandelaars. Mooie route langs in mistflarden gehulde vennen.
Gerard en Ineke bedankt voor het organiseren.
Groeten,
Henk 
renée s. (01-01-2020)
Een goed begin in het nieuwe jaar, een mooie wandeling en prettige mensen en gesprekken. Gerard en Ineke bedankt, dit is een mooie traditie aan het worden! Groeten en een mooi wandeljaar voor iedereen, Renee 
Wil H. (01-01-2020)
Vandaag zijn we inderdaad wandelend aan het nieuwe jaar begonnen... het was een beetje mistig en grijzig, wat een bijzondere sfeer gaf aan de Oisterwijkse vennen. En iedereen mocht mee, wat ook past bij een nieuwjaarswandeling. Gelukkig was er na afloop van de wandeling nog plek in de horeca voor onze grote groep. Al met al een mooie start van het nieuwe jaar! Dat er nog maar veel gewandeld mag worden in 2020!! Groet, Wil 
Miriam P. (01-01-2020)
Hoi allemaal, Een goede traditie om al wandelend het nieuwe jaar in te stappen!!!Ineke en Gerard dankjewel voor het organiseren,fijn om jullie weer te zien, ik heb genoten van de wandeling en de mooie vennen in de mist, die daardoor iets mysterieus hadden. Medewandelaars jullie bedankt voor de gezelligheid en graag tot een volgende wandeling! Groetjes Miriam 
Mieke Van S. (01-01-2020)
Een mooi, gezellig, sportief, begin van 2020 in Oisterwijk. Weliswaar behoorlijk nevelig bij de vennen, maar dat maakte de wandeling ook speciaal. Dank aan de organisatie! Mieke.  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen