Zaterdag
14-12-2019 10:30
Reacties: Mamoet rondwandeling
provincie Drenthe  vertrekpunt eindpunt Borger(Rondwandeling)  afstand 19  aantal deelnemers op dit moment 11
 
Reactie Jeroen van I. (organisator / kaartlezer)  (14-12-2019)
De weersvoorspelling zag er niet zo goed uit, maar uiteindelijk hebben we redelijk goed weer gehad. De gehele dag was het droog.

Het was een afwisselende route door weilanden, graslanden en bos. Het meest uitdagende was de Mandelanden omdat het er erg drassig was. Ik ben vergeten te tellen, maar volgens mij heeft iedereen het gehaald.

We hadden een horecastop in het Eeserhof, maar dat viel tegen. Een personeelslid was erg onvriendelijk. Ze praatte op commanderende toon. Het duurde lang voordat het bestelde eten kwam en de soep was niet lekker.

Na de horecastop zijn we over het Buinerveld (Een bos) gelopen. De heide en de pingoruïne waren prachtig. We kwamen ook door een gedeelte van het bos waar de bomen kriskras door elkaar op de grond lagen, een sprookjesachtig tafereel. Vervolgens terug gelopen via het Hunebedmuseum. Bij het museum de steentuin en de grootste hunebed van Nederlands bekeken. Daarna zijn we via het openluchttheater en het sprookjesachtige joods begraafplaats na het eindpunt gelopen. Het was een leuke! Bedankt iedereen voor de gezelligheid en de leuke gesprekken. Tot een volgende keer!
Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.

 
Reacties deelnemers
Detty Z. (14-12-2019)
Mooie tocht, vooral het stukje futuristisch/sprookjesachtig stukje bos bij Buinerveld. Jeroen, bedankt voor de organisatie.  
https://photos.app.goo.gl/L6weyxjdXY3xs2sA6..

Erika de H. (14-12-2019)
Top wandeling en gezellig. De trollen lieten zich niet zien vandaag, volgende keer misschien.  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen