Woensdag
11-12-2019 10:00
Reacties: Amsterdam - Onder de rook van de stad
provincie Noord-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Amsterdam CS (rondwandeling)  afstand 20  aantal deelnemers op dit moment 10
 
Reactie iris V. (organisator / kaartlezer)  (11-12-2019)
Het was een gezellige en mooie wandeling met een leuke groep mensen.Allemaal nogmaals bedankt en graag tot een volgende keer.Vriendelijke wandelgroet Iris.
 
Reacties deelnemers
Hans A. (15-12-2019)
Ja, beetje laat, maar beter laat dan nooit. Bedankt Iris voor de wandeling door het mooie landelijke Noord. Leuke horeca en ook de Glüwein was top! Ook de medewandelaars bedankt voor de gezelligheid. 
Sirpa van den B. (13-12-2019)
Nogmaals bedankt Iris. Er ging een wereld voor mij open :) Een totaal onbekend gebied voor mij. De glühwein was een bijzondere verrassing. Hartstikke leuk en lekkerrrrrr! Graag tot een volgende keer. 
Betty K. (11-12-2019)
Een gezellige wandeling in een voor mij verrassende en onbekende omgeving. En wat een leuke verrassing was die gluhwijn. Dank je wel Iris. En anderen bedankt voor jullie gezelligheid. Tot een volgende keer. Op facebook bij de besloten groep van de wandelsite heb ik wat foto s van deze dag geplaatst. 
Ingrid van S. (11-12-2019)
Ik was ooit wel eens Broek in Waterland geweest maar dat was al lang geleden en ik vond het erg leuk om daar nu eens rond te wandelen. Zunderdorp en Ransdorp zijn verrassende plekken zo op loopafstand van het CS en wat een oase van rust daar onder die rook van Amsterdam! We waren een leuke club bij elkaar vond ik en er waren gezellige horeca-adressen onderweg. Iris, dank je wel voor de organisatie en graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Ingrid 
Joss S. (11-12-2019)
De maand staat bekend om zijn vele cadautjes. Zo ook deze wandeling in de omgeving van Amsterdam-Noord. Fijn tempo, ook leuk groepje en gastvrije en spontane horeca. Iris dank je wel voor jouw organiseren en compliment voor de gekozen horeca en niet te vergeten de Glühwein, waarop jij eenieder tracteerde. Mede-wandelaars dank voor jullie gezelschap en voor de walk&talk. Bossche gwandelgroet, Joss.  
Arent B. (11-12-2019)
Iris dankjewel voor deze geweldig leuke wandeltocht door memory-lane A’dam Noord, Nieuwendam, Zunderdorp en Ransdorp. De deutsche Gluehwein was echt een smakelijke en sfeervolle verrassing! Met het heerlijke zonnetje en gezellige wandelaars was het weer een superleuke wandeldag! Hartelijke groet aan allemaal, Arent 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen