Zondag
15-12-2019 10:00
Reacties: Wolfhezer Beek & Hemelse Berg
provincie Gelderland  vertrekpunt eindpunt Wolfheze (rondwandeling)  afstand 24 km  aantal deelnemers op dit moment 12
 
Reactie Hein A. (organisator / kaartlezer)  (15-12-2019)
zo 15/12 10:25u: De wandeling gaat van start.

ma 16/12 19:25u: Het was een mooie dag, dank voor jullie komst en leuke en aardige commentaren.
 
Reacties deelnemers
Ottelien W. (16-12-2019)
Ha Hein & Medewandelaars, ja ‘t was fijn en weer heel anders dan anders. Dat gebeurt me vaker de laatste tijd. Hoe geborgen ik me ook voel in de sfeer van Hein, toch blijkt t geregeld nodig de groep los te laten en een eigen pad te volgen. Wat een feest dan weer, om elkaar vervolgens terug te vinden en samen de dag te besluiten. Hein dank je wel, Medewandelaars bedankt. Groet en graag tot ziens, Ottelien  
Marjan G. (16-12-2019)
In kasteelcafé de Zalmen was het voor de verandering eens niet zó druk dat we geen plek meer hadden. Dus genoten we daar van een lange pauze, want we hadden al meer dan de helft van de wandeling afgelegd. Een prachtwandeling met een veelheid aan landschappen, wat een mooi gebied is de omgeving van Wolfheze toch! De onderlinge sfeer was fijn, deze club heeft een goede energie, constateerde een medegenieter. Houden zo! Ik voelde me dan ook zeer tevreden toen ik weer thuis was. Dank hoor, allemaal! 
Theo L. (16-12-2019)
Ja Hein, jouw wandeling was de dag van bergen en beken . Fijn om vast te stellen dat beken weer stroomden dankzij de toegenomen neerslag de laatste weken. Zo n korte periode van neerslag kwam bij het oversteken van de Doorwertsche heide als een striemende bui over ons heen. Het deerde ons niet.
Ja, zo blijven er doorgaans beelden en herinneringen hangen waarvan je je afvraagt: waarom blijft nou het beeld hangen van een drietal putdeksels uit Almelo, liggend op een bospad op korte afstand van elkaar en aan de rand van Oosterbeek; gemaakt door Ten Cate!
Ja,en dan was er dat heerlijke bramengebak in het restaurant van kasteel Doorwerth. Fantastisch! Hein en medewandelaars, ik had dit voorgaande, de putdeksels en het gebak, en vooral deze wandeldag niet willen missen. Hoi.  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen