Zondag
29-12-2019 11:30
Reacties: Rustig rondje Castricum
provincie Noord-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Castricum (rondwandeling)  afstand 15-16  aantal deelnemers op dit moment 9
 
Reactie Pieter J. (organisator / kaartlezer)  (29-12-2019)
Hoi Wandelaars,
Dat was weer een hele prettige rustige wandeling! Prima temperatuur, op het strand windje in de rug en lekker beschut door de bossen weer terug. Een leuke groep met van het begin tot het einde gezellig gebabbel. Halverwege was het even zoeken om op het strand een plekje bij de horeca te vinden, maar uiteindelijk lukte dat bij strandpaviljoen De Deining uitstekend. Vlak voor het station en einde deden we bij Gasterij De Uitkijk nog een afsluitend drankje (bedankt Lien). Een heerlijke dag!
Mijn GPS gaf aan dat we 17,2km met een bewogen gemiddelde van 5,1km/u hebben gelopen.
Tot wandels,
Pieter Jongkind
Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.

 
Reacties deelnemers
Peter V. (30-12-2019)
Het was weer een heel fijne wandeling Pieter, bedankt voor het organiseren! 
Lien M. (29-12-2019)
Prima wandelweertje, het blijft leuk dat rondje Castricum, waar we na vijf minuten altijd een warming up krijgen met een zanderige klimpartij :-) Maar daarna is het heerlijk toeven door de duinen, langs het strand en terug door het bos, naar het inmiddels favoriete ‘Kijk Uit’ . Met een lekker drankje, de bijbehorende nootjes :-) en zeer vriendelijke bediening eindigde deze dag weer heel geslaagd. Bedankt Pieter voor de organisatie! Fijne jaarwisseling en tot in 2020! Groetjes Lien. 
Agatha N. (29-12-2019)
Leuke wandeling met oude bekenden en nieuwe gezichten. Rustig is een relatief begrip, dat blijkt wel weer. Maar heerlijke dag en de afsluiting heel gezellig. Dank je Pieter en medewandelaars, tot een volgende keer.  
iris V. (29-12-2019)
Wat een heerlijke wandeldag zo tussen de feestdagen door ! Nogmaals dank en graag tot een volgende keer. Vriendelijke wandelgroet en een fijne jaarwisseling. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen