Zondag
15-12-2019 10:30
Reacties: Voorloper
provincie Overijssel  vertrekpunt eindpunt Hoonhorst (rondwandeling)  afstand 15 km  aantal deelnemers op dit moment 7
 
Reactie Jan B. (organisator / kaartlezer)  (15-12-2019)
Hallo Voorlopers. Het was vandaag een grote maar wel heel gezellige groep. Ook al moest ik veel tijd besteden om Henk de uitzetter te instrueren heb ik wel het idee dat jullie zich goed vermaakt hebben. Het weer zat niet tegen al was er wel wat tegenwind. Heel leuk weer eens oude bekenden gezien te hebben en jammer dat ik niet wat langer kon blijven. Maar met een beetje geluk gaan we volgend jaar elkaar vaker zien.

Graag tot een andere keer,
Groet Jan
Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.

 
Reacties deelnemers
Jan B. (15-12-2019)
Beste Jan, Met jou voorlopen bij Dalfsen begint zo langzamerhand traditie te worden. En hoewel ik enkele keren niet mee heb kunnen doen, kon ik er nu gelukkig weer bij zijn. Het werd weer een gezellige wandeldag, met af en toe een stukje begeleiding door de Midwinterhoornblazers. Die laatsten herinnerden ons er aan dat de kortste dag in aantocht is en het jaar al snel zijn biezen gaat pakken.
Jan, dankjewel voor de prima organisatie van deze mooie wandeltocht. Gezellig dat we weer enkele oude bekenden konden ontmoeten.
De andere Jan B.  
Gaby van de H. (15-12-2019)
Jan, we vonden het leuk om na een lange tijd weer in de omgeving van Dalfsen te lopen. Bedankt voor het organiseren van de tocht. Fijn dat ook een aantal wandelmaatjes meeliepen die we al heel lang niet meer gezien hadden. Groetjes, Gaby en Gert  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen