Zaterdag
04-01-2020 11:00
Reacties: Hulsbeek, De Thij, De Essen en Tankenberg
provincie Overijssel  vertrekpunt eindpunt NS Oldenzaal (Rondwandeling)  afstand 17  aantal deelnemers op dit moment 9
 
Reactie Paul H. (organisator / kaartlezer)  (04-01-2020)
We hebben ondanks een bewolkte dag en af en toe een beetje motregen een leuke wandeling gemaakt. Vanaf het station liepen richting het centrum om daar te beginnen met een kopje koffie of thee, daarna liepen we via de bebouwing richting recreatiegebied en voormalig landgoed Hulsbeek, we liepen over smalle bospaadjes en gebaande paden langs de grote recreatieplas. Daarna liepen we langs de randen van een aantal nieuwbouwwijken, daarna liepen een ronde langs de bergingsvijver met af en toe uitzichten om het omringende Twentse landschap. Daarna liepen we de Tankenberg op en passeerde we landgoed Egheria, daarna nog door landgoed Elfterheurne om af te sluiten door het park van landgoed Kalheupink, het laatste stukje nog even door de bebouwing voordat we weer bij het station waren aangekomen.

Iedereen bedankt voor deze gezellige dag.
 
Reacties deelnemers
Ellen S. (05-01-2020)
Paul bedankt voor de mooie, afwisselende wandeltocht door Oldenzaal en er omheen, heel verrassend. Wat motregen hebben we op de koop toe genomen. Medewandelaars bedankt voor jullie gesprekken onderweg en allemaal tot een volgende keer. Groeten van Ellen. 
Luuk B. (05-01-2020)
Hoi Paul Bedankt voor de mooie wandeling in een voor mij nieuw gebied. Allen tot een volgende keer. Luuk  
Joke H. (04-01-2020)
Dag Paul, dank je wel voor deze wandeling rondom Oldenzaal.voor mij vrij onbekend, wel met familie historie. Allemaal dank voor de fijne dag, groet Joke. 
Joss S. (04-01-2020)
Beste Paul. Vandaag de wandeling in Oldenzaal, die jij omschrijft op deze site als: "Stevige fraaie ronde om de groene stadsranden van Oldenzaal. Het gaf een goeie indruk van HOE GROOT deze plaats wel niet is. HEEL is het simpele antwoord, het gaf mij een weliswaar globale indruk van deze, voor mij grotendeels nog onbekende plaats. Na een om "organisatorische redenen", wat vervroegde koffiepauze gingen we op pad, soms regen door hele mooie plekken in deze grensgemeente. Voor mij was landgoed Kalheupink met zijn oude, grote, en door groei bijzonder gevormde bomen een indruk hoe mooi bomen kunnen zijn. Al met al een geslaagde wandel-zaterdag. Paul ook bedankt voor het organiseren, Ingrid, Ellen, Riet, Karin, Joke, Luuk fijn om met jullie de walk&talk te "doen". Bossche groet, Joss. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen