Zondag
05-01-2020 10:45
Reacties: Wellenseindse Heide, Landgoed De Utrecht en de Flaes
provincie Noord-Brabant  vertrekpunt eindpunt Lage Mierde (Rondwandeling)  afstand 18  aantal deelnemers op dit moment 9
 
Reactie Paul H. (organisator / kaartlezer)  (06-01-2020)
Vanaf de start liepen we al snel Lage Mierde uit het buitengebied in. Langs een stukje langs de Reusel richting de Wellenseindse heide, we liepen over brede boslanen en soms smalle paadjes. Daarna hebben een groot stuk door landgoed De Utrecht gewandeld. Op twee derde van de wandeling kwamen we aan bij den Bockenreyder waar we de horecastop hebben gehouden, daarna weer landgoed de Utrecht in en langs De Flaes, een grote heideplas, daarna lekker wandelen over zandwegen richting het gehucht Mispeleind en nog even langs de Sint Stephanuskerk voordat we weer bij het startpunt waren.

Iedereen bedankt voor vandaag.
 
Reacties deelnemers
Ivonne van den B. (06-01-2020)
Hartelijk bedankt voor een fantastische wandeling Paul en alle medewandelaars bedankt voor een gezellige tijd. Een heel mooi gebied met veel variatie en fijn om onderweg even te kunnen bijtanken. 
Anneke N. (05-01-2020)
Leuke wandeling door allerlei smalle en bredere paden. Leuk om dit gebied eens van een andere kant te belopen. Ondanks dat het voornamelijk productiebossen zijn die enigszins uit de kluiten gewassen zijn gegroeid, toch mooi die majestueuze lanen. Paul bedankt voor de organisatie! 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen