Zondag
05-01-2020 10:30
Reacties: Westerbouwing (Arnhem - Heelsum)
provincie Gelderland  vertrekpunt eindpunt CS Arnhem - Heelsum  afstand 17,2 km  aantal deelnemers op dit moment 17
 
Reactie Liesbeth S. (organisator / kaartlezer)  (06-01-2020)
We hebben de oude NS wandeling, Westerbouwing, gelopen. Ik denk dat ik voor iedereen spreek, als ik zeg dat het een prachtige tocht was. Een heel afwisselende tocht ook: de uiterwaarden, bos, platteland en mooie vergezichten over de Rijn vanaf de stuwwal. Het is bovendien een wandeling met wat cultuur onderweg: we liepen langs het oudste nog in gebruik zijnde kerkje van Nederland in Oosterbeek en langs het kasteel Doorwerth. We liepen door het landgoed Duno en het Heveadorp. Het was voortdurend genieten. We hebben wel moeten ploeteren door de modder in de uiterwaarden, maar dat was te doen. We hadden een horecastop bij Westerbouwing, een mooie locatie op de stuwwal met een prachtig uitzicht over de uiterwaarden en Nederrijn. Bedankt medewandelaars voor jullie deelname en gezelligheid. Ik ben benieuwd naar de foto s, die er zijn gemaakt. Groeten en hopelijk tot ziens! Liesbeth S.
 
Reacties deelnemers
Margret K. (06-01-2020)
Wat een mooie wandeling Liesbeth! Heerlijk uitwaaien, en wat een verschillende landschappen! Bedankt voor de organisatie, en iedereen: bedankt voor de gezelligheid! Mijn complimenten voor de prachtige foto s dames!  
Agnes J. (06-01-2020)
Een prachtige fotogenieke wandeling in een van de mooiste gebieden van Nederland vind ik. Lang geleden had ik deze NS wandeling een keer met mijn moeder gedaan en toen vond ik deze ook al zo mooi, maar toen in een ander seizoen. Liesbeth hartelijk dank voor het organiseren en medewandelaars bedankt voor de gezelligheid en graag tot ziens! Hieronder mijn link met foto s.  
https://photos.app.goo.gl/WfPWjypYnbtk9MTf6..

Hilde K. (05-01-2020)
Prachtige, afwisselende wandeling. Gelukkig een wandelstok bij me, want wat een ‘pratsj’ om het in het Limburgs te zeggen.
Voor mij ook herinneringen van toen ik nog in Arnhem woonde; fietsen, wandelen en met de jongens naar de Westerbouwing. De kabelbaan en het zwaantje zijn er niet meer, maar gelukkig wel nog het restaurant, het uitzicht, de trap en het veer.
Bedankt Liesbeth voor de organisatie en medewandelaars voor de gezelligheid. Bijgevoegd mijn foto’s. 
https://photos.app.goo.gl/nDThKeNp4qVp4gcJ7..

Tiny J. (05-01-2020)
Wat een mooie omgeving tussen Arnhem en Heelsum. Een beetje glibberen bij de Rijn, jammer dat ik mijn stok niet meegenomen had. Deze wandeling was de reis vanuit Almelo meer dan waard. Liesbeth, dank voor de organisatie en allemaal tot een volgende wandeling. De foto s vinden jullie onder de link. 
https://photos.app.goo.gl/2Gb38LarkCAwU9Dv9..


Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen