Woensdag
15-01-2020 10:30
Reacties: Te voet van Leersum naar Maarn
provincie Utrecht  vertrekpunt eindpunt Leersum - Maarn  afstand 18  aantal deelnemers op dit moment 10
 
Reactie Peter W. (organisator / kaartlezer)  (16-01-2020)
We zijn nu in Maarn aangeland na een aangename wandeling over de Utrechtse Heuvelrug vanaf Leersum. Enkelen durfden de flinke beklimming van de uitzichttoren De Kaap aan en genoten zo ook van het weidse uitzicht tot ver buiten de provincie. Een aangename verassing was het restaurant in Doorn. In wat miezerig weer legden we de laatste km af. 19 Februari gaan we verder, Te voet naar Zeist. Binnenkort op deze site. Zien we je weer? Klik op de fotolink voor verslagjes van de tot dusver gewandelde etappes Te voet van Arnhem naar Amsterdam.
Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.

 
Reacties deelnemers
Ingrid van S. (16-01-2020)
Het was een mooie tocht over de fraaie Utrechtse Heuvelrug met veel leuke gesprekjes onderweg. De klim naar de top van de Kaap was pittig, maar we werden beloond met een prachtig uitzicht tot aan Utrecht en Amersfoort. Jammer van het druilerige weer, maar gelukkig leed de stemming daar niet onder. Dankjewel voor de organisatie Peter, en alle anderen voor de gezelligheid. Graag tot een volgende keer! 
Aaltje V. (16-01-2020)
Een fijne wandeling en leuk gezelschap. DANK JE WEL . 
liesbeth van G. (15-01-2020)
Beste Peter. Het was een hel mooie wandeling en ik heb er erg van genoten. Heerlijk gewandeld met gezellige dames. Nog heel erg bedankt voor terugbrengen naar de auto. Erg lief. Nu ben ik je naam alweer vergeten. Maar jijzelf weet het nog wel. Hahaha. Tot een volgende keer. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen