Woensdag
08-01-2020 10:00
Reacties: Odoorn, Schapenveld, Exloo en Molenveld
provincie Drenthe  vertrekpunt eindpunt Odoorn (rondwandeling)  afstand 17  aantal deelnemers op dit moment 14
 
Reactie Ton van het H. (organisator / kaartlezer)  (08-01-2020)
Hallo allemaal! Ik heb vandaag genoten tijdens een mooie en sportieve wandeling en dat met een gezellige groep. Gelukkig is het in tegenstelling van de weerberichten de hele dag droog gebleven, dus was de plu niet nodig. We zijn in een gezellige bakkerij gestart waar de tafels klaar stonden, dus leverde 15 wandelaars hier geen probleem op. Ook bij Poolshoogte hadden ze goed voor ons gezorgd en konden we zomaar aanschuiven. Er waren hier zelfs nog liefhebbers om de 18 meter hoge uitkijktoren te beklimmen. Goed hoor! Ik ben alleen benieuwd of het uitzicht boven goed was, want daar heb ik niets over gehoord. Al met al heb ik vandaag genoten! Ik hoop dat jullie het ook zo hebben ervaren! Ik heb nog wat fotos geschoten, dus bekijk de fotos en geniet nog even na. Allemaal een hartelijke groet en misschien tot ziens op een volgende wandeling. Ton.
Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.

 
Reacties deelnemers
Djebbar D. (09-01-2020)
Bedankt Ton voor de prachtige foto’s,en ook Voor het gezellige en leuke wandeling! M.v.g Djebbar  
Detty Z. (08-01-2020)
Ton en medewandelaars bedankt voor een gezellige wandeldag. Het uitzicht vanaf de uitkijktoren was mooi, zoals je al beloofd had.  
https://photos.app.goo.gl/pem7vVLtADZcpp3V6..

Freek vd M. (08-01-2020)
Ton, Wat was het weer een geweldige wandel dag, Heerlijk vandaag. Alles was weer dik voor mekaar. Voor de gene die niet op de uitkijk toren zijn geweest, een paar foto s hoe het was ,het mooie uitzicht.(met vaag Zonnetje) volgende keer mee naar boven? Bedankt en tot een volgende keer. 
https://1drv.ms/a/s!AgQtCeT0UvyirRB_X2uHG7VfjtGi..

Hanneke . (08-01-2020)
Weer een hele fijne wandeling met mooi wandelweer. De foto´s vormen een mooie samenvatting van de wandeling. Bedankt Ton en andere wandelaars en tot een volgende keer. Hartelijke groet, Hanneke 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen