Zaterdag
25-01-2020 10:35
Reacties: Dommel en Slager
provincie Noord-Brabant  vertrekpunt eindpunt NS Vught - NS s-Hertogenbosch  afstand 14  aantal deelnemers op dit moment 12
 
Reactie Willem van M. (organisator / kaartlezer)  (25-01-2020)
Het blijft een prachtig gebied, ten zuiden van Den Bosch rond Haanwijk. Ook vandaag bleek dat weer eens. Tevoren een vorstelijke ontvangst op kasteel Maurick, waar we ons in gezelschap van koninklijke medewandelaars konden wanen. Tegen de tijd dat we in Den Bosch waren begon het een beetje te lijken op 10 kleine mensjes, waarbij er steeds eentje wegviel. We waren met zijn achten bij Museum Slager, waar we een zeer mooie expositie van Jelmer Wijma konden zien. Heel erg de moeite waard. Uiteindelijk liepen we met zijn vieren naar het station, na een gezellige nazit bij het Mariapaviljoen. Maar ik heb de indruk dat iedereen een fijn en prettig deel van de dag, korter of langer, heeft meegemaakt. Allen bedankt voor de gezelligheid en tot een volgende keer. Willem
 
Reacties deelnemers
Ineke S. (26-01-2020)
Hoi Willem, ook zonder een bezoek aan het museum (ik moest s avonds werken) was het gisteren een gezellige wandeldag. Een mooie tocht met horeca op stand in een heus kasteel, erg bijzonder.
Fijn tempo, lekkere cappuccino, veel nieuwe en oude bekenden, leuke gesprekken en een mysterieuze St. Jan in de mist.
Een prima dag en op tijd thuis zonder een uur op de volgende bus te hebben moeten wachten.
Dankjewel voor het organiseren Willem!
Hierbij de link naar de foto s. Wat ik ook probeer, ik krijg de volgorde niet goed. Sorry.
Groetjes allemaal en tot een andere keer, Ineke  
https://photos.app.goo.gl/T9aVbxhkJV8gFHH97..

Tinie B. (26-01-2020)
Erg leuke dag.Goed idee om koffie te drinken in Kasteel Maurick en af te sluiten met een museum bezoek.Ik vond de expositie van Jelmer Wijma mooi.Zelf zou ik daar niet zo snel naar toe gaan.Mooie wandeling ook goed tempo. Bedankt Willem voor de organisatie.  
Marja G. (26-01-2020)
Dankjewel Willem voor de organisatie van deze tocht (en Rijkert ook een beetje). Mocht ik nog eens ooit van mijn leven gaan trouwen, dan weet ik waar nu waar dat kan. Een prachtige wandeling zonder ook maar een andere wandelaar te ontmoeten en met natuur in een serene sfeer. Museum Slager is inderdaad erg de moeite waard,ook voor een extra bezoek. Allen bedankt voor het prettige gezelschap en tot ziens. 
Jeanet B. (26-01-2020)
Hallo Willem. Het was inderdaad een schitterende dag. Hert kasteel was een mooie verrassing en de route zeer afwisselend. Het museum kende ik nog niet. Het was zeer de moeite waard. Op de terugreis had de NS wat problemen. Maar uiteindelijk kom je altijd thuis. Bedankt voor de gezellige dag. Groeten van Jeanet B. 
Jopie v.d. S. (25-01-2020)
Topdag! Fijn tempo en een mooie tentoonstelling van Jelmer Wijma. Willem, bedankt voor de organisatie en medewandelaars bedankt voor de gezelligheid en graag tot ziens!  
Marina P. (25-01-2020)
Bedankt voor het organiseren van deze afwisselende wandeling en als afsluiting een museumbezoek. De horeca aan het begin van de wandeling was prettig en gastvrij. Rustig min of meer mistig weer maakte het makkelijk om goed door te lopen.
Jammer dat enkele mensen met Den Bosch in zicht al afscheid van ons namen. Ook waren sommige niet in voor een museum waardoor ze het afsluitend drankje hebben gemist.
Bedankt allemaal voor de gezelligheid en de gesprekken
Tot wandels  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen