Woensdag
08-01-2020 10:10
Reacties: Verstilde schoonheid
provincie Zuid-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Leiden CS (rondwandeling)  afstand 13  aantal deelnemers op dit moment 12
 
Reactie Conny K. (organisator / kaartlezer)  (08-01-2020)
Koffie drinken op een drijvende horeca gelegenheid met vriendelijke bediening beviel goed, onthouden voor volgende keren. Mooie expositie in het oude Sieboldhuis met z n plechtig krakende vloeren. Daarna met onverwacht zonnig weer richting Oegstgeest, slingerend over onverharde paadjes. Een blik in de voormalige Jelgersmakliniek met die schitterende jugendstil detailS, waarop nog een paar van die prachtpanden volgden. Sjiek hoor, Oegstgeest! We boften dat de grote centrale tafel in het knusse huisje van het Leidsche Hout onbezet was, daar pasten we met wat inschikken met z n twaalven omheen. Dank voor jullie plezierige aanwezigheid en tot een volgende keer!
 
Reacties deelnemers
Janny K. (09-01-2020)
Ook nog even een duit in het zakje. Vond de etsen ook heel mooi, sommige zou ik niet aan Japan linken, maar dat hoeft ook niet. En al de prachtige villa s met Geest erin, ik moest me bedwingen om niet een geestrijk drankje er achteraan te nemen. Fijn om verstild en geestrijk dit wandeljaar te beginnen. Dank Conny en allen. 
Marlies M. (08-01-2020)
Conny bedankt voor deze mooie wandeling en de leuke horeca Allen dank voor deze gezellige dag Graag tot een volgende keer Groet Marlies πŸšΆβ€β™€οΈπŸ™‹β€β™€οΈ 
Jopie v.d. S. (08-01-2020)
Conny, Bedankt voor deze heerlijke dag! Werkelijk schitterende etsen gezien. Volgens mij heeft hij niet veel anders gedaan in zijn leven.... Wandelvrienden weer bedankt voor de gezellige dag en graag tot ziens! 
Anat van W. (08-01-2020)
Mooie verstilde etsen in het Sieboldhuis, ik had er zΓ³ een paar willen meenemen. Toch maar niet gedaan, wandelt zo lastig. Mooi stukje Leiden waar we gelopen hebben met bijzondere horeca, ook altijd belangrijk. Conny bedankt, graag tot een volgende keer. Het was leuk om zoveel oude bekenden weer te zien!  
Paula H. (08-01-2020)
Voor mij was het een aftrap van het nieuwe wandeljaar en die was zeker geslaagd. Uit het museum had ik wel 2 dingen mee naar huis willen nemen en de wandeling vond ik mede door het heerlijke weer en de gezellige groep zeer geslaagd. Conny wederom bedankt voor je organisatie en graag tot een volgende keer. Groet, Paula 
Connie van t H. (08-01-2020)
Conny, ik vond het gezellig om weer eens met je mee te lopen. Bedankt voor de organisatie. Ik heb genoten van de mooie wandelroute en de prachtige architectuur die we tegenkwamen. En van de leuke groep niet te vergeten. Tot de volgende keer! 
Bep B. (08-01-2020)
Ha Conny, ik vond het vandaag een voor mij geslaagd begin van het nieuwe wandeljaar met eerst een bezoek aan het SieboldHuis en daarna een wandeling door het groen via Oegstgeest terug naar Leiden. Fijne horeca ook, waar we zelfs 2 x met z n allen aan een grote tafel konden zitten. Dank je wel voor het organiseren en allemaal voor de gezelligheid.  
Maria H. (08-01-2020)
Ja, een erg leuke wandeling met dito wandelaars, genoten heb ik in het Siebold Japanmuseum van de etsen uit Japan, heel verfijnd en prachtig....en ja....het was gemoedelijk om met elkaar te wandelen, altijd kom je weer bekenden tegen en altijd een praatje....buiten Leiden de bosjes in en prachtige huizen gezien, ook het kasteel, (voormalig psychiatrisch ziekenhuis Endegeest ) en daar in het groen ook nog sneeuwklokjes gespot.....tja, t wordt Lente...☘️.dank je wel Conny, het was hartstikke leuk, graag tot een volgende keer, lieve groet aan allen, Maria 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen