Zondag
12-01-2020 11:00
Reacties: Hemelse berg, Kasteel Doorwerth en Wolfhezerheide
provincie Gelderland  vertrekpunt eindpunt Oosterbeek (rondwandeling)  afstand circa 20  aantal deelnemers op dit moment 7
 
Reactie Anne-Marie S. (organisator / kaartlezer)  (12-01-2020)
Hallo Hemelse Berg-wandelaars,
Veel bergen vandaag gezien en beklommen, maar het Hemelse zat hem vooral in de regen die toenam en gelukkig later weer afnam en zelfs stopte. De vergezichten waren nevelig, maar gaven wel een goed overzicht van de omgeving. De zon liet zich pas aan het einde van de dag zien en toverde hier en daar nog een beetje kleur in het sombere landschap. Sportief dat jullie allemaal mee hebben gelopen met deze toch wel pittige wandeling, een ingekorte versie van 18,5 km. Nog net op tijd voor het donker terug, hoop dat jullie allemaal weer goed zijn thuisgekomen. Bedankt voor jullie gezellige deelname, met leuke en waardevolle gesprekken. En Leo, graag tot een volgende keer, met hoed!! Hartelijke groeten, Anne-Marie
 
Reacties deelnemers
Riet T. (15-01-2020)
Hoi Anne-Marie, het was een heerlijke en erg gezellige wandelzondag. Wat een prachtig gebied is dit toch. Bedankt voor het organiseren van de mooie route, iedereen bedankt voor de gezellige dag. Tot gauw bij een volgende wandeling! 
Lia de R. (13-01-2020)
Hoi Anne-Marie, ook met bewolkt of regenachtig weer, vind ik dit een prachtige wandeling. Even dreigde het een afvalrace te worden, maar dat viel gelukkig mee. Het was een fijne, gezellige wandeldag. Dank voor de organisatie! 
Astrid P. (12-01-2020)
Stoer hoor, dat jullie de regen hebben getrotseerd! Ondanks mijn regencape en plu waren mijn haren kletsnat en koud, en toen ik hoorde dat de lunchplek nog lang niet in zicht was, wist ik dat de beste keuze voor mij huiswaarts was. In Hevaeadorp kwam de bus precies op het moment dat ik de bustijden checkte, waarmee de terugweg voorspoedig verliep. Jammer van de gemiste mooie wandeling maar ik hoop op een herkansing in de nabije toekomst. Wellicht op een stralende lentedag 🌞. Bedankt Anne-Marie voor de organisatie, en allen; graag tot een volgende keer! 
Frans D. (12-01-2020)
Hoi Anne-Marie, dit keer deze omgeving in de winter verkend. Met alle bergen en beken een bijzonder mooi wandelgebied. Kasteel Doorwerth en de horeca is toch wel een mooi plekje voor een horecastop. Daarna flink klimmen en door de bossen van Doorwerth naar de heide en zo weer terug naar Oosterbeek. Gezellige groep en mooie route. Anne- Marie bedankt voor deze leuke dag. Groet Frans. 
Tini H. (12-01-2020)
Weer een heerlijke wandeldag. De regen viel reuze mee. De afwisseling van landschap, bos, heide, beekjes en oude bomen vond ik heel mooi. Anne-Marie bedankt weer voor de mooie tocht, groet aan allen, Tini 
leo m. (12-01-2020)
Ja ach jammer. Nog een nasleepje.
Soms wat ademnood.
Maar deze wandeling al eerder met jou en met plezier gelopen.
Later nog een keer? Een gezellige groep, groet! 
Joss S. (12-01-2020)
Beste Anne-Marie. Vandaag de wandeling rondom de wijde omgeving van Oosterbeek en Hevea en Doorwerth. Hoewel de regen bij aanvang niets weg had van miezer, werd het na enige tijd toch weer droog. De heuveltjes en de traptreden naar boven waren heel goed voor de kuiten en gaven ook een mooie doorkijk over het gevarieerde en afwisselende landschap. Vanaf de top hadden wij een prachtig uitzicht, ook over de beneden stromende Nederrijn. Kasteel Doorwerth was toegangkelijk en diende als lunch plek. De laatste kilometers waren voor de heide en natuurlijk de Wodan-eiken. Al met al een fijne wandelzondag. Wandelaars dank je voor de walk&talk en last but not least Anne-Marie dank voor jouw organiseren en compliment voor de gekozen en uitstekende horeca. Bossche groet, Joss . 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen