Donderdag
09-01-2020 10:40
Reacties: Brederode; een rondwandeling in Santpoort
provincie Noord-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Santpoort Zuid (rondwandeling)  afstand 10-12 km  aantal deelnemers op dit moment 11
 
Reactie Marga K. (organisator / kaartlezer)  (13-01-2020)
Een slechte weersvoorspelling zorgde naast plotselinge ziektes voor de nodige afmeldingen en op de dag zelf waren er problemen door defecte treinen. Daardoor gingen we met een klein groepje van zes personen op pad, en een half uur later dan gepland. We hielden het wel droog op wat miezer aan het einde van de wandeling na. Het kleine groepje maakte het wel gemakkelijk om hier en daar iets te vertellen over dit historisch interessante gebied met zijn voormalige blekerijen en buitenplaatsen. Marjon kon daar enkele leuke jeugdherinneringen aan toevoegen. Het tweede deel van de wandeling ging over de toppen van het jonge duingebied en was gewoon heerlijk om te lopen. Op het laatste deel werden we beloond met twee groepjes damherten en het prachtige uitzicht op de ruïne van Brederode.
 
Reacties deelnemers
Marjon B. (13-01-2020)
Hoi Marga en anderen, na een valse start werden we toch nog beloond met heerlijk zacht weer, heel veel leuke informatie over het gebied, en een prachtige afwisselende wandeling door dorpen en natuur. Marga, hartelijk bedankt voor de organisatie! En iedereen hartelijk dank voor de leuke gesprekken en de gezelligheid. 
sineke m. (09-01-2020)
Wat een heerlijke wandeling was dit Marga, nogmaals dank. Leuke mensen, klein groepje die het weer trotseerden. Nou we werden beloond, nauwelijks regen en lekker zacht. En bij het station aangekomen, was daar meteen de trein. Wat een timing. Groet Sineke Voor wie een wandeling wil minder dan 15 km stuur dan een email. Sienmiddel@gmail.com. In en rond Bussum Crailo wil ik een wandeling op de wandelagenda gaan zetten. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen