Zaterdag
18-01-2020 11:30
Reacties: Langs Hazenputten, Moerkuilen en Dommelbeemden.
provincie Noord-Brabant  vertrekpunt eindpunt Nijnsel (rondwandeling)  afstand 16  aantal deelnemers op dit moment 12
 
Reactie Willem van M. (organisator / kaartlezer)  (18-01-2020)
Voor sommigen was het vandaag de eerste tocht en we hopen maar dat wij met zijn allen een goede indruk gemaakt hebben! De Dommel was vandaag voor een deel onze gids. Altijd mooi, hoe deze kleine rivier door het landschap slingert. Eerst het stuk voor het verharde deel, maar meer nog het stuk voor de Vresselse Hut. Daarna ging het echt los. De Hazenputten hadden enkele verrassingen voor ons: via een soort dijk door het water waarbij we enkele ree├źn verrasten. Ook onze gids werd verrast door de diepte van het water, maar dat deed geen afbreuk aan het plezier. Daarna de Moerkuilen en de Dommelbeemden die elk hun schoonheid hadden. Goed om te zien dat het watertekort inmiddels weer behoorlijk is aangevuld. Een geslaagde wandeldag, natuurlijk ook door de gezellige en prettige medewandelaars. Iedereen bedankt voor de fijne dag en tot een volgende keer! Groeten, Willem
 
Reacties deelnemers
Yvette D. (26-01-2020)
Dit was mijn eerste tocht via de wandelsite. Dankzij de mooie tocht van Willem en de gezellige groep ben ik echt wel van plan om nog heel veel meer tochten te gaan lopen. Enne Sorry hoor Willem dat ik je niet helemaal op het droge kon houden. 
Ton T. (19-01-2020)
Ook ik bedank iedereen ,en vooral meneer Willem zijn heldhaftig optreden als voortrekker als gids als verkenner heeft een giga indruk op mij gemaakt .Bedankt allen voor deze mooie, gezellige dag 
Yvonne P. (19-01-2020)
Was een heerlijke wandeldag. Mooie tocht, goed gezelschap ook. Trappistjes en frietjes kunnen weerstaan! Was Willem nu in een Hazenput of Moerkuil terecht gekomen? hihi. Bedankt voor het organiseren, Willem. 
https://myalbum.com/album/r7hPENFdrJ28..

Marjolanda K. (19-01-2020)
Willem, je had weer een fraaie wandeling voor ons uitgezocht. Het blijft telkens weer mooi: de dommel, de vennen, de slootjes en de bijbehorende modderige paadjes. Dit in combinatie met het zonnetje en de gezellige medewandelaars, maakte het tot een hele fijne dag. Willem (en medewandelaars) bedankt! 
Gonnie W. (19-01-2020)
Wat weer een schoonheid met telkens opnieuw prachtige landschappen. De Dommel de grote vennen bos en streunen door het riet. Leuke gezellige groep. De zon aanwezig met mooie luchten. Bedankt Willem! Fijn ontspannen tempo. 
Leon V. (19-01-2020)
Mooie natuur zo dicht bij huis. Verrassende pad door het lange gras tussen de vennen door. Met de organisator voorop, en inderdaad het watertekort is weer aardig aangevuld. Eindigend in highway 51, jawel in Nijnsel, werd voorzichtig het eerste frietje met besteld. Al met al een leuke dag met gezellige mensen dank allemaal en Willem in het bijzonder. Groet. 
Marian G. (18-01-2020)
Al die mooie rijen knotwilgen! Wat een prachtig kleinschalig Brabants landschap.Mooie boerderijen en bolle akkers. Schitterende wandeling! Op de terugweg maar de landelijke route genomen ipv de snelweg ...om nog even in de sfeer te blijven. Hartelijk dank Willem! 
Twan K. (18-01-2020)
Volgens mij ben ik sinds de snelweg A 50 er ligt niet in dit gebied geweest, waardoor het ook voor mij een grote verrassing was. Langs de Dommel lopen is altijd prachtig, waar je ook loopt. Wat is Brabant toch een mooie provincie !! Ook de weergoden speelde een belangrijke rol daarbij wat we eigenlijk niet verwacht hadden met veel zonneschijn tijdens de wandeling. Willem, bedankt voor het organiseren en de gezellige groep !!! 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen