Zondag
12-01-2020 10:00
Reacties: Amelisweerd & Biltse Buitens
provincie Utrecht  vertrekpunt eindpunt Utrecht (rondwandeling)  afstand 23  aantal deelnemers op dit moment 12
 
Reactie Hein A. (organisator / kaartlezer)  (12-01-2020)
zo 12/1 19.00u: Veel dank voor jullie gezelligheid en hek-& moddervaardigheid.

ma 13/1 10.49u: Wat een leuke commentaren, ik geniet er van. Veel dank ook voor de goede gesprekken.
 
Reacties deelnemers
Theo L. (13-01-2020)
Nee, op deze Heinwandeling geen hinderlijk schrikdraad of schrikbarende greppels. Op de Biltse Buitens troffen we af en toe een breiige ondergrond. We zakten weg in de modder van een uitgebaggerde sloot. We trotseerden dik stalen hekken. Rivierklei maakte paadjes glibberig; we bleven overeind. We bukten diep en schoven onder een versperring door. We pasten onze gymoefeningen van lang geleden prima toe.
In de vooraankondiging van deze wandelroute gaf de organisator reeds aan dat het er "lekker legaal" aan toe zou gaan.En zo gebeurde. We kwamen terug op eindbestemming "Moestuin" met hoog opgespatte modder op broekspijpen. Een buitenstaander zou hebben kunnen denken dat we een cross country hadden gelopen.
De stemming was de hele dag goed(zie ook de andere reacties). En kom je nog eens in die zuidoosthoek van Utrecht: neem de zelfgebakken appeltaart van Moestuin: heerlijk! Hein en medewandelaars: het was fijn. Hoi.  
Marjan G. (12-01-2020)
Ondanks het sombere weer was het een kleurrijke dag door alle goedgehumeurde medewandelaars. De stemming zat er goed in vandaag, en toen de hekken en doorsteekjes in het vizier kwamen, was het hek goed van de dam. Zo kennen we Hein weer! Goede gesprekken onderweg, wandelaars die voorzetten geven, zodat er ingekopt kan worden en vreemde praatjes tijdens de boterham. Dit alles droeg ook nog bij aan de kleur van deze heerlijke dag! De vrolijke afsluiting in het lunchcaf√© van de Moestuin was een mooie uitsmijter voor deze eerste, gedenkwaardige Heindag van 2020. 
Ottelien W. (12-01-2020)
Ha Hein en Medewandelaars, dank voor weer een topdag. Dicht bij huis dit keer, maar ondanks vrome voornemens toch weer lekker onregelmatig. Tot in de puntjes verzorgd kledderen we door diverse ongeregeldheden, langs en over hekken, draden en doorsteekjes. Een gezellige groep, een ongedwongen stop bij t Landschap zelf. Dank Hein, dank ieder voor je bijdrage, het was gewoon - nee ongewoon - weer top! Groet en graag tot ziens, Ottelien  
Akke V. (12-01-2020)
Vandaag een route met wat minder natuur maar ondanks dat volop avontuur. Het blijft kennelijk altijd een Hein-wandeling, ook al is hij Lekker Legaal. We glibberden en gleden, zakten diep in de slurpende prut en kropen krakkemikkig over hekjes. Ondertussen gingen vele belangwekkende kwalen en kwesties over de tong. A wandelsite-day keeps shrink and docter away! Uiteindelijk ging ook de vraag over tafel of je je billen nog wel schoon kreeg. Ondanks het gure en sombere weer: wat een feestje vandaag! Dank Hein en wandelgenoten, groet en graag tot ziens. Akke 
runa h. (12-01-2020)
Was weer een topdag. Met perfect teamwork om elkaar en met name de minder validen door het hindernisparcours heen te helpen.  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen