Zaterdag
11-01-2020 11:00
Reacties: Hurwenense Uiterwaarden
provincie Gelderland  vertrekpunt eindpunt NS Zaltbommel (rondwandeling)  afstand 16  aantal deelnemers op dit moment 9
 
Reactie Peter V. (organisator / kaartlezer)  (11-01-2020)
We hebben lekker langs de Waal gelopen met een fijne groep wandelaars. Onderweg een fris windje in het gezicht en een mooi uitzicht op het weidse rivierenlandschap. Iedereen die mee was dank voor de gezelligheid en graag tot ziens, Peter
 
Reacties deelnemers
Hanneke G. (11-01-2020)
Een heel mooie wandeling door het rivierenlandschap bij Zaltbommel. Peter, bedankt voor de organisatie en medewandelaars voor de gezelligheid. Graag tot een volgende keer. 
Harry U. (11-01-2020)
Ha Peter, mooi initiatief en dito route. Dank! Harry.  
Anneke N. (11-01-2020)
Een mooie wandeling met veel water in de vorm van dode rivierarmen , wielen, overloopgebieden. Veel ganzen en knotwilgen.!Grotendeels een lekker zonnetje erbij, fris windje en inderdaad de schitterende weidsheid van het rivierenlandschap. Bedankt medewandelaars voor de gezelligheid en Peter ook nog voor de organisatie!! 
Tiny C. (11-01-2020)
Prachtige wandeling Peter! Mooi dat rivierenlandschap, heerlijk weer, fijne horeca en een gezellige groep mensen. Bedankt Peter voor de prima organisatie. Allen graag tot een volgende keer. 
Wim S. (11-01-2020)
Prachtig die Waal en de uiterwaarden. Feilloze navigatie en voortreffelijke horecakeuze. Feest om jullie allemaal weer te zien. Peter, bedankt, kon niet mooier!  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen